Update-uri teme & Raportare buguri teme - Page 2 - Anunțuri Administrative - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted
On 4/20/2024 at 2:04 AM, DeadPool said:

Sa încep cu începutul:

1. Culoarea glow-ului din jurul meniurilor poziționate in header nu are nicio legătură cu celelalte culori ale temei. Diferența prea mare de nuanțe.

spacer.png

2. Meniurile din header nu sunt centrate comparativ cu containerul temei pe nicio rezoluție. Ti-am trasat 2 săgeți mai jos pentru a vedea diferența de poziționare a celor 2 colturi.

spacer.png

3. Bara pe care este poziționat numele categoriilor are un aspect neplăcut fiind "tăiată și aruncata acolo" , faptul ca nu are același witdh cu categoria în sine da un aspect neplăcut.

4. Acel border de culoare albastra dinaintea descrierii la forumuri este setat pe poziție fixa ceea ce în anumite situații este greșit. Exemplu în imaginea de mai sus la categoria "social links" unde imaginile de mai fiecare forum sunt mai mici ca la celelalte forumuri ceea ce face ca descrierea și acel border sau ce este sa se suprapună.

Aceeași problema este și pe varianta de mobil a temei. 

spacer.png

5. În imaginea de mai sus tot la numele categoriilor se poate observa ca prefixul "GAMELIFE" și numele categoriei nu sunt afișate complet ( prefixul se vede doar partial urmat de un spatiu destul de mare ) , exista o oarecare problema si acolo. 

6. O alta problema o reprezinta tot meniul de navigare poziționat în topul paginii dar de data asta pe varianta de mobil / tableta 

spacer.png

Rezolvat , insa la asta cu full zoom nu ai ce sa ii faci pt ca tu obligi tema sa fie din responsive si alta rezolutie care nu exista.

• Like 1
  • Fortzaa 1
  • Congrats ! 1
  • Administrators
Posted

Rezolvat acum se vede ...

image.webp

Am schimbat si iconita la tema!

image.webp

spacer.png

Vmao0.gifE1.png   Vmao0.gif

yncKMJ0.gif

spacer.png 

spacer.png

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • Administrators
Posted

Salutare, am adaugat un nou header sper sa va placa!, astept reply daca  gasiti ceva erori/nemultumiri. :)

Untitled.png

spacer.png

yncKMJ0.gif

spacer.png 

spacer.png

• 1 month later...
  • Administrators
Posted

Salutare, dupa cum vedeti s-a creat tema  Gamelife Romania v2 , buguri sau errori lasa ti reply in topic !

CH6dHyr.png

sssssss.png

• Like 2
  • Congrats ! 1

spacer.png

yncKMJ0.gif

spacer.png 

spacer.png

Posted

Bug la topicuri , nu se updateaza posturile . 

De exemplu la categoria LEGION : https://gamelife.ro/forum/index.php?/forum/2358-classic-✯-legion/  la sectiunea VOTEAZA , apare doar 1 post (cu topicul respectiv) dar desi sunt 20 de reply-uri in acel post . Din ce observ este peste tot asa . 

Normal ar trebuii sa se updateze cu tot cu reply-uri numarul acela de posturi .

• Like 1
  • Haha 1
gaming?v=350x25gamingipfalsebg1a1a1atext

fijidvR.gif

forum.png

CS2 Faceit Profile

• Administrators
Posted

Trebuie sa scrie Topic! 1 ala e topicul! Dar in loc de 1 topic scrie 1 post

Iti contorizeaza topicurile!

• Like 1

Donator: SteamDB

Donator: SteamLadder

Steam Level Up: https://slvlup.com/r/krrna6

Steam™ Hour Boosting!: https://freehourboost.com/?r=cosminzm

3177671.png

• Members
Posted

Rezolvat, desi asta nu este un bug de la tema, asa lucreaza IPS-ul daca va uitati pe toate temele apare POSTS, am modificat ca in tema asta sa scrie TOPICS

• Fortzaa 1
  • Administrators
Posted

Am schimbat bannerul si am adaugat logo 

Untitled.png

spacer.png

yncKMJ0.gif

spacer.png 

spacer.png

• 1 month later...