reclamatie Adina???? - Reclamatie Admin - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

SALUT, SPUNE MULTUMESC CA NU TI AM DAT BAN PERMANENT, CAND JOCI CU WAL VIZIBIL SI CAN INTRA ADMINUL TE FACI CA NU AI WAL SI DUPA TRAGI DIRECT UNDE VINE ADVERSARUL, NU AI CUM SA II AUZI PASI PERFECT DE FIECARE DATA DACA ESTE LA DISTANTA, DE ACEEA TI AM DAT KICK SI TE AM DAT AFARA, DATA URMATOARE NU O SA MAI PROCEDEZ ASA , ITI CER WG SI PRIMESTI BAN SIGUR, STIU FOARTE BINE CAND UN JUCATOR E CORECT SI JOACA BINE, NIMENI NU ARE NIMIC DE COMENTAT! EU  NU TOLEREZ CODATI CAND TOTI CEILALTI JOACA CORECT , ACESTA ESTE UN JOC FRUMOS IN ECHIPA SI TOTI  PARTICIPANTI LA JOC, TREBUIE RESPECTATI, DACA NU TE CONFORMEZI VE I FI TRATAT CA ATARE, O ZI FRUMOASA!

Edited by Adina Olaru
Posted (edited)
Măsura de kick (deconectare) este o acțiune administrativă temporară, de avertisment, luată în timp real pentru a menține fluiditatea și fair-play-ul pe server. Spre deosebire de un ban, regulamentul nu impune prezentarea de dovezi media (demo/poze) pentru un simplu kick, deoarece nu ți-a fost restricționat accesul pe server.
Dacă te consideri o jucătoare curată, ești liberă să te reconectezi și să joci în continuare. Totuși, monitorizarea va continua, iar la următoarea fază suspectă se va acționa conform protocolului complet (test WarGods / demo).
Pozele prezentate confirmă doar aplicarea măsurii de kick (avertisment), lucru pe care mi l-am asumat de la început. Nu reprezintă o dovadă de abuz și nici o interdicție de a juca. o zi frumoasa
Edited by Adina Olaru
Posted

Înțeleg explicația, însă consider că măsura aplicată în cazul meu a fost nefondată, mai ales în condițiile în care am fost deconectată de cel puțin 5-6 ori fără să mi se prezinte un motiv concret. Dacă susțineți că aceste kick-uri au fost justificate de un comportament suspect, consider normal să existe dovezi clare care să susțină aceste acuzații. Faptul că kick-ul nu reprezintă o interdicție permanentă nu schimbă faptul că am fost scoasă repetat de pe server fără o justificare demonstrată. Nu cer decât transparență și dovezi concrete pentru fiecare măsură luată împotriva mea.

O zi.

Posted
Dacă ai primit 5-6 kick-uri, înseamnă că ai fost avertizată în mod repetat de către admin să îți revizuiești stilul de joc suspect, dar ai continuat să ignori aceste semnale și să intri făcând exact aceleași faze. Kick-ul repetat demonstrează tocmai indulgența mea: în loc să primești ban direct de la prima abatere, ți s-au oferit șanse multiple de a juca fair-play.
Transparența pe care o ceri se oferă în momentul în care ești dispusă să colaborezi. La următorul meci, dacă fazele tale vor continua să fie la fel de evidente, îți voi face demo complet și test WarGods (WG). Până atunci, serverul este deschis pentru jucătorii corespunzatori.
Acest topic a devenit deja o discuție inutilă în contradictoriu. Rog Administrator sau fondator să analizeze situația și să decidă închiderea reclamației. o zi frumoasa
Posted

Nu mi se pare deloc un comportament rațional să consideri că simplul fapt că ai spus „wal” și ai dat kick reprezintă o avertizare sau o formă de colaborare sau orice altceva. Dacă voiai să îmi atragi atenția asupra unui stil de joc suspect, puteai să îmi explici concret ce faze ți s-au părut suspecte, să îmi ceri o explicație sau să îmi spui că vei urmări situația. În schimb, de fiecare dată se rezuma totul la „wal” și kick, practic la câteva secunde după ce intram în joc. Nu mi-ai oferit nicio ocazie reală să „colaborez”, pentru că nu mi-ai cerut niciodată nimic și nu mi-ai explicat concret ce anume considerai în neregulă. În plus, nu poți vorbi despre fair-play și despre „joc suspect” ca și cum ar fi deja dovedit, în condițiile în care nu ai prezentat nicio dovadă împotriva mea. Faptul că am primit 5-6 kick-uri nu demonstrează că foloseam ceva, ci doar că ai ales în mod repetat să mă dai afară fără să îmi prezinți vreo dovadă sau să îmi oferi o explicație concretă. Dacă aveai suspiciuni reale, puteai să faci demo, să îl verifici și să vii cu dovezi. Asta înseamnă o abordare corectă și transparentă, nu să scrii „wal” și să dai kick la secundă. Prin urmare, consider că afirmația ta conform căreia mi s-au oferit „șanse multiple de a juca fair-play” este înșelătoare. Nu mi s-a oferit o șansă de a clarifica situația, ci pur și simplu am fost dată afară de fiecare dată pe baza unei suspiciuni pe care nu ai demonstrat-o. Dacă ești convinsă că există dovezi împotriva mea, atunci prezintă-le și lasă Administratorul/Fondatorul să decidă. Asta mi se pare o abordare mult mai rațională decât să închidem discuția fără să existe vreo dovadă concretă.

Hai să avem o zi că m-am plictisit.

• Congrats ! 1