Ce planuri are Tim Cook pentru aniversarea Apple de 50 de ani? - Stiri - GAMELIFE România Jump to content

Ce planuri are Tim Cook pentru aniversarea Apple de 50 de ani?

Recommended Posts

• Administrators
Posted

rssImage-839f0ac4b8e9178525541099863cb946.jpeg

Într-o recentă ședință cu toți angajații, Tim Cook, CEO-ul Apple, și-a îndemnat colegii să „rămână pe recepție” în legătură cu planurile companiei pentru viitoarea aniversare de 50 de ani. Apple a fost fondată pe 1 aprilie 1976, așa că compania va împlini 50 de ani în doar câteva luni.

Cine altcineva decât Mark Gurman, de la Bloomberg, a dezvăluit întreaga declarație a lui Cook:

„Am fost neobișnuit de gânditor în ultima vreme cu privire la Apple, pentru că am lucrat la ceea ce vom face pentru a marca acest moment — 50 de ani. Este o realizare extraordinară. Am căutat prin arhive vechi, fotografii vechi. Ne-am uitat la produse, servicii, oameni, și sunt uimit de cât de mult a schimbat Apple lucrurile, de cât de mult a schimbat Apple lumea, de cât de mult a oferit Apple lumii. O să sărbătorim? Puteți să fiți siguri de asta. Nu suntem încă pregătiți să spunem exact cum, așa că rămâneți pe recepție. Da. Nu suntem o cultură care privește înapoi. Așa că grupul de oameni care lucrează la asta a trebuit să-și dezvolte un alt „mușchi” pentru acest demers, pentru că noi suntem mereu concentrați pe ceea ce urmează. Chiar a trebuit să muncim mult ca să intrăm într-o stare de concentrare maximă, dar când te oprești cu adevărat și te gândești la ultimii 50 de ani, îți cântă inima. Chiar așa este. Promit o sărbătoare”.

Deși este probabil ca Cook să se fi referit la o sărbătoare pentru angajații Apple, compania va onora cu siguranță acest eveniment și în mod public.

Un istoric de produse inovatoare

Apple a trecut de la a cocheta cu falimentul, la sfârșitul anilor 1990, până la a deveni cea mai valoroasă companie publică din lume la începutul anilor 2010. A introdus multe produse emblematice, inclusiv computerul personal Macintosh în 1984, payer-ul media iPod în 2001, smartphone-ul iPhone în 2007 și ceasul inteligent Apple Watch în 2015.

Apple a raportat un record istoric al veniturilor în ultimul trimestru, impulsionat de vânzările record ale iPhone-ului, astfel încât compania se află încă la apogeul financiar.

Sursa: Mac Rumors

Articolul Ce planuri are Tim Cook pentru aniversarea Apple de 50 de ani? apare prima dată în Go4IT.

View the full article