CS - Cerere Admin DANIELJKE1 - Cerere Admin - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Nick: DANIELJKE1
Prenume: Daniel
Varsta: 26 ani
Primele 7 cifre din CNP: 1990426
SteamID: Sunt STEAM ON, o să-l dau în privat în caz că o să fiu acceptat. 
Experienta amxxmodx: O experiență vastă, cunosc comenzile amx, cât și modul de lucru în diferite situații. Am fost și admin atât pe servere publice, cât și servere de war/mix. Inclusiv am deținut propriul server de cs1,6 configurat chiar de mine, și administrat. 
Cuvantul cheie din regulament:  raspuns corect . Edit by vgb
Folosesti TeamSpeak3? (este obligatoriu pentru admini) :  Da, folosesc. 
Link gametracker cu nick-ul vostru: DANIELJKE1 este nickname-ul meu, imi pare rau ca nu pot sa atașez link din gametracker deoarece fac acest topic de pe telefon. 
De unde ai auzit de noi?: Am dat in intamplare peste serverul dvs. și imi place. Faptul ca sunt multi copilași cu hack, mai ales pe timp de noapte, imi dă o senzație de frustrare, tocmai din aceasta cauză doresc sa aplic pentru admin. Am experiență în joc aproximativ 10 ani de zile. Cu siguranță o să fiu de ajutor. Sunt matur și sper să ne înțelegem bine. 
Poti ajuta servarul cu o donatie?: Sigur, cand o sa am ocazia. 

• Administrators
Posted (edited)

Pro.

Steam id e public. Ai pus CNP care trebuie sa fie privat. 

edit by vaga:  primele 7 cifre din CNP arata varsta . Nu e full cnp . Dar da , steam trebuia pus si el 

Edited by vagabondn.
  • Like 1

Donator: SteamDB

Donator: SteamLadder

Steam Level Up: https://slvlup.com/r/krrna6

Steam™ Hour Boosting!: https://freehourboost.com/?r=cosminzm

3177671.png

• Members
Posted

Salut, Daniel!

Apreciez faptul ca ai ales sa aplici pentru un grad administrativ pe serverul nostru, precum si varsta si experienta prezentate. In acest moment votul meu este PRO.

Ai experienta in administrare, cunosti comenzile de baza si ai o motivatie corecta de a ajuta serverul, in special pe intervalele orare problematice. De asemenea, maturitatea si vechimea in CS 1.6 sunt un plus.

Concluzie:

Consider ca meriti o sansa in echipa de admini. Te rog sa mentii o activitate constanta pe server.

Nota: Activitatea si comportamentul fata de jucatori vor fi monitorizate pe parcurs.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information