February 11, 20215 yr Members Tip creatie: banner si wallpaper Dimensiuni: 700x250 si o imagine normala 800x600 Text principal : TEAMFIGHT TACTICS TOURNAMENT , secunda: gamelife.ro Imagine/tematica: una din imaginile astea link Alte precizari: o sa organizez o competitie si am nevoie de sustinerea fiecaruia. Link ultima cerere depusa: - "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
February 11, 20215 yr Author Members Acum 4 minute, Might and Magic a spus: Link ul cu imagini nu functioneaza. gata "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
February 11, 20215 yr Author Members Acum 59 minute, Might and Magic a spus: poti micsora www.gamelife.ro (si sa stergi www) ? merci iar la prima pune @gamelife.ro undeva intr-un colt "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
February 11, 20215 yr Members 9 hours ago, Alexandru Armanu said: Tip creatie: banner si wallpaper Dimensiuni: 700x250 si o imagine normala 800x600 Text principal : TEAMFIGHT TACTICS TOURNAMENT , secunda: gamelife.ro Imagine/tematica: una din imaginile astea link Alte precizari: o sa organizez o competitie si am nevoie de sustinerea fiecaruia. Link ultima cerere depusa: -
Tip creatie: banner si wallpaper
Dimensiuni: 700x250 si o imagine normala 800x600
Text principal : TEAMFIGHT TACTICS TOURNAMENT , secunda: gamelife.ro
Imagine/tematica: una din imaginile astea link
Alte precizari: o sa organizez o competitie si am nevoie de sustinerea fiecaruia.
Link ultima cerere depusa: -
"Îndrăznește pentru a face!'
RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO
Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP
TFT RANK - Qu3sTz