Raul WS, influencer și artist de muzică trap, în comă - Noutati - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted

ooDvcLT.png

Raul WS, influencer și artist de muzică trap, în comă. A fost bătut cu bestialitate: Are 1% șanse

9e1Yqi6.png Raul WS, un tânăr influencer și artist de muzică trap din România, a fost internat în stare gravă la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Prietenii săi au anunțat că starea lui s-a înrăutățit după ce a fost agresat fizic anul trecut la un festival de pe litoral.

Spoiler

Raul-WS-696x1200.jpg

• Raul WS se află în stare gravă la spital

9e1Yqi6.png Cazul lui Raul WS a captat atenția publicului după ce mai mulți dintre apropiații săi au discutat despre suferința pe care o îndură. Conform declarațiilor acestora, trauma fizică și psihologică pe care tânărul a suferit-o în urma unui atac violent s-ar fi agravat în timp, culminând recent cu un AVC devastator.

• „Mi-a dat unul un pumn pe la spate, de mi-a spart urechea. Am căzut pe jos și după mi-au dat picioare. Erau 4-5 inși care mi-au dat încontinuu picioare. Nu îl știam pe niciunul, eu eram singur”, mărturisea Raul la acea vreme.

9e1Yqi6.png După incident, a fost internat, tratat și externat, iar lucrurile păreau să revină la normal. Totuși, recent, starea sa s-a deteriorat brusc, iar tânărul a intrat în comă, fiind transportat de urgență la spital.

Spoiler

ab6761610000e5eb3c166b651f773b9444f810ed

• Loviturile suferite i-au provocat leziuni interne la cap

9e1Yqi6.png Prietenii săi susțin că loviturile primite i-au cauzat leziuni interne grave la nivelul capului. Se pare că i s-au rupt vase de sânge în zona cerebrală, ceea ce a condus, în final, la complicații neurologice severe.

• „Din cauza incidentului a avut foarte multe lovituri la cap. I s-au spart niște vase de sânge, avea probleme mari la cap, era sub tratament și s-au agravat în timp. Cu capul, cu creierul nu te joci.  Trebuie să ne rugăm pentru el. Are 1% șanse, e o șansă la milion să își revină. Dacă nu își revine, rămâne paralizat pe viață”, a spus un prieten.

8AoA3id.png Raul WS este o figură cunoscută în lumea artistică și online, având melodii care au acumulat peste un milion de vizualizări pe YouTube. Comunitatea sa de fani, alături de prietenii din industrie, este profund afectată și încearcă să strângă fonduri pentru tratamentul său, sperând că artistul va reuși să depășească această perioadă dificilă, deși optimismul nu este foarte ridicat, scrie cancan.ro.

nOLrXRT.png Concluzie personala: Aveti grija la festivaluri! Nu trebuie musai sa te cunoasa cineva, ca sa iti faca rau!