[ Prezentare ] - ReVo - Prezinta-te - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Username / Nickname : ReVo

Varsta :20

Ocupatia :Guest Experience Leader -MCD

Hobby-uri :Python , Java

Unde locuiesti: Timisoara-Dumbravita

Ce jocuri frecventezi cel mai mult :CS:GO , Cs 1.6

Cum ai auzit de www.gamelife.ro : Stiu de foarte mult timp de gamelife , am fost informat de la afk sa ma intorc

Ce te-a determinat sa iti faci cont : o conversatie plina de nostalgie cu afk

Ai vreun sfat pentru noi : Tinetio tot asa , vom ajunge departe

• Like 3
Posted

Bun venit!

• Like 1

spacer.pngspacer.png

Geo Tututa a.k.a FreEarT 

C.E.O EVNET HOSTING->>www.evnet.ro

Founder Gamelife 2012-2020

ServerBoard->>www.serverboard.ro

• Administrators
Posted

Bine ai revenit pustiule . De fapt pustiul a crescut acum =))

• Like 1
„Poveștile bune rămân. Cuvintele potrivite le dau viață.”

Fost redactor Descopera.ro
Fost redactor Descopera.net
Administrator • Jurnalul unui Visător

Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial

Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025

Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator

• Members
Posted

Va multumesc frumos tuturor. Acum , poate nu toata lumea ma cunoaste personal , dar multi dintre voi au mai avut tangete cu mine in trecut ..... Cum ar fii de exemplu “afk” tu nu mai intri in discutie , mi ai ramas un prieten foarte drag de atata timp , deci nu te pot pune in aceasta discutie , apoi este Might and Magic , mult timp in urma , erai super-moderator si erai specializat pe partea Design , poze , etc , tu m ai invatat sa folosesc PS, apoi , Pitbull , te jucai pe TM.Gamelife , stateam mult pe Ts, Dog , de asemenea esti un veteran aici , si erai founder la un server de Cs pe atunci , ne jucam si noi pe el si stateam pe ts cu zilele si cam asa . Va multumesc frumos , sper sa facem ceva frumos aici . :)

• Members
Posted
7 minutes ago, ReVo said:

Va multumesc frumos tuturor. Acum , poate nu toata lumea ma cunoaste personal , dar multi dintre voi au mai avut tangete cu mine in trecut ..... Cum ar fii de exemplu “afk” tu nu mai intri in discutie , mi ai ramas un prieten foarte drag de atata timp , deci nu te pot pune in aceasta discutie , apoi este Might and Magic , mult timp in urma , erai super-moderator si erai specializat pe partea Design , poze , etc , tu m ai invatat sa folosesc PS, apoi , Pitbull , te jucai pe TM.Gamelife , stateam mult pe Ts, Dog , de asemenea esti un veteran aici , si erai founder la un server de Cs pe atunci , ne jucam si noi pe el si stateam pe ts cu zilele si cam asa . Va multumesc frumos , sper sa facem ceva frumos aici . 🙂

Salut , sincer nu te mai stiu 😞 da jucam pe tm pe toate aproape , moderator admin orice era posibil :))) . Imi pare bine ca ne unim toti si sper sa facem o echipa mult mai buna ca inainte. O zi buna

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information