Marian - GL Posted March 21, 2024 Author Posted March 21, 2024 Bula le explica colegilor din parlament ce ii povestea bunicul sau despre “vremurile bune”: Cand eram mic, mama imi dadea 10 lei (actual vreo 2,5 euro) si mergeam la alimentara din colt de unde ma întorceam cu: – un pachet de unt, – un litru de lapte, – 3 kg de carne, – un Kg de brânză, – 2 kg de salam, – o pungă de cafea, – un kg de zahăr, – pâine și 12 ouă️ Revenind in zilele noastre, acum nu se mai poate. Cu toate camerele de supraveghere…
Marian - GL Posted March 24, 2024 Author Posted March 24, 2024 Bulă, neavând studii, se hotărăște să-și facă o fermă. În prima lună își cumpără 100 de pui, în a doua lună își mai cumpără 100 și tot așa timp de un an. După un an se întâlnește cu Ștrulă: – Ce-ți mai face ferma, măi Bulă? întreba Ștrulă. – Rău, Ștrulă, rău! – Da’ de ce? – Păi nu mai am nici un pui! – Cum așa?! – Nu știu, mă. Cred că fac ceva greșit. Ori îi plantez prea adânc ori nu îi ud destul…
Marian - GL Posted March 25, 2024 Author Posted March 25, 2024 Profesorul de matematică, de vorbă cu cei 3 elevi corigenți: – Nu vă intră deloc matematica în cap. Dacă vreți să treceți clasa, faceți și voi câte o faptă bună săptămâna asta… Trece o săptămână, ultima oră de matematică din an: – Ei bine? Ia sa vedem, tu ce faptă bună ai făcut săptămâna trecută? întreabă profesorul pe primul corigent. – Domn’ profesor, eu am ajutat o bătrânică să treacă strada! – Sună bine, nu extraordinar, dar… este bine la bătrânețe să fii ajutat. Tu? îl întreabă pe al doilea corigent. – Domn’ profesor, și eu am ajutat o bătrânică să treacă strada! – Ce coincidență, ați ajutat amândoi o bătrânică să treacă strada. „Într-adevăr, este o probabilitate destul de mare să fie mai multe bătrânici pe stradă”, se gândește profesorul. Ok, și tu?, îl intreabă pe al treilea corijent. – Domn’ profesor, și eu am ajutat o bătrânică să treacă strada! – Ei asta-i prea de tot, deci toți 3 ați ajutat câte o bătrânică să treacă strada? – Nu câte o bătrânică, domn’ profesor! Aceeași bătrânică! – Cum aceeași bătrânică? Nu era de ajuns unul să o ajute? – Abia am reușit toți trei domn’ profesor, pentru că nu voia să treacă strada!
Marian - GL Posted March 30, 2024 Author Posted March 30, 2024 Bulă, neavând studii, se hotărăște să-și facă o fermă. În prima lună își cumpără 100 de pui, în a doua lună își mai cumpără 100 și tot așa timp de un an. După un an se întâlnește cu Ștrulă: – Ce-ți mai face ferma, măi Bulă? întreba Ștrulă. – Rău, Ștrulă, rău! – Da’ de ce? – Păi nu mai am nici un pui! – Cum așa?! – Nu știu, mă. Cred că fac ceva greșit. Ori îi plantez prea adânc ori nu îi ud destul…
Marian - GL Posted April 3, 2024 Author Posted April 3, 2024 Un băiat vrea să cucerească o fată: – Te cheamă cumva „Google?” – Nu, de ce? întreabă contrariată fata. – Pentru că ai tot ce caut eu. – Pe tine te cheamă cumva „YahooAnswers?” – Nu, de ce? întreabă contrariat băiatul. – Pentru că pui întrebări proaste.
Marian - GL Posted July 23, 2024 Author Posted July 23, 2024 Bancuri cu ardeleni Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă. După vreo oră de mers, parcă încep să bănuiască că au greșit trenul. Când vine controlorul, unul din ei își face curaj și-l întreabă: – Domnule, nu te supăra, trenul ăsta mă duce la Cluj? – Nu. După câteva momente de tăcere, al doilea ardelean întreabă: – Dar pe mine? Nevasta ardeleanului bagă divorț. La judecător: – Domnule, de zece ani suntem căsătoriți și nu am făcut încă dragoste! Judecătorul către ardelean: – Tu ori nu vrei, ori nu poți, ori nu știi… – De putut pot, de vrut vreau și de știut știu… Dar nu înțeleg ce atâta grabă! Doi ardeleni stau pe marginea unei străzi: -Mă crezi că pot trece strada asta în 10 minute? -Dar ce, mă, ești fulger?? Turistul într-un sat din Ardeal; – Auzi bade, în satul asta, unde fierbeți voi palincă? – Dapăi, domnule dragă, vezi dumneata biserica aia? – Da. – No, numa acolo nu! Ion coseşte într-o vale, apare Gheorghe în vârful dealului şi îi strigă: – Ioane, o murit soacră-ta! Ion coseşte în continuare impertubabil. Gheorghe coboară până jumătatea dealului şi strigă din nou: – Ioane, o murit scoacră-ta! Ion nu zice nimic, continuă să cosească. Gheorghe vine lângă el. – Mă, Ioane, tu nu mai auzi? O murit soacră-ta! – Ba aud, mă, Gheorghe! Dar întâi munca şi apoi distracţia!
Recommended Posts