chiube Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 hours ago, Fusion91 said: mi-as accepta soarta, nu am incotro :)) Ce-ai face daca, de maine nu ai mai putea sa iesi din casa deloc Deci e vorba de mine, este ok. Daca curierul functioneza, e perfect N-am treaba de stat in casa Ce ai face daca nu ar exista culori? 1 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Members Fusion91 Posted April 21, 2020 Members Posted April 21, 2020 Ar fi putin trist, dar trebuie invatat sa ne obisnuim Ce-ai face daca nu ti-ai putea auzii prietena/sotia/amanta pentru o zii ? :))
Members Blu3HaSky Posted April 21, 2020 Members Posted April 21, 2020 Sincer cu izolarea asta :) as vrea sa mai scap de ea :))) glumesc ....as innebuni normal ! Ce ai face daca,maine ai auzi ca s-a terminat Carantina ? ===================================================================== G A M E L I F E - www.gamelife.ro When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better! #devilish
utzu Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 In primul rand merg la o crasma sa beau o cafea si stau acolo vreo 10 ore sa imi revin =)) Apoi ma plimb boschet prin cartier pana ma dor picioarele si apoi merg pana in casa sa ma schimb si ies afara iar =)) Ce ai face daca ai primi ban pe serverul preferat fara motiv si nu ai cum sa il scoti?
Members Fusion91 Posted April 22, 2020 Members Posted April 22, 2020 a-si renunta, si a-si cauta alt server Ce-ai face daca, ai fi presedintele Romaniei pentru o zii?
Leo Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 11 hours ago, Fusion91 said: a-si renunta, si a-si cauta alt server Ce-ai face daca, ai fi presedintele Romaniei pentru o zii? V-aș amenta pe toți Ce-ai face dacă, ai știi că ești nemuritor ?
Members Blu3HaSky Posted April 23, 2020 Members Posted April 23, 2020 As face toate nebuniile care mi-ar trece prin cap ! Ce-ai face daca ai ai stii ca ai un frate geaman prin america? ===================================================================== G A M E L I F E - www.gamelife.ro When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better! #devilish
Members Fusion91 Posted April 23, 2020 Members Posted April 23, 2020 M-as duce sa-l vizitez cu prima ocazie aparuta Ce-ai face daca ai putea sa te teleportezi?
Members Achilles Posted April 24, 2020 Members Posted April 24, 2020 M-as teleporta in spatiu. =)) Ce ai face daca ai castiga 100 de milioane de euro?
poE Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Primul gând ar fi să mă liniștesc pentru că altfel ajungi să îi pierzi toti, după care aș gasi ceva în care sa investesc ca sa fac în viitor sa fac dublu sau mai mult decât am investit. Ce ai face dacă cineva te-ar plăti sa te joci 12 din 24 zi de zi un anumit joc ?
Leo Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Depinde dacă o să câștig o sumă mai frumoasă decât câștig acu la locul de muncă Ce ai face dacă ai afla că ești impotent ?
Members Fusion91 Posted April 27, 2020 Members Posted April 27, 2020 M-as impaca cu idee :)) nu-i nimic de facut Ce-ai face daca ai avea 2.5M inaltime?
Leo Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Aș scuipa semințe la alții în cap Ce ai face dacă ai avea un 35 în pantaloni?
Recommended Posts