[Portofoliu] eL DrAg0 - Portofolii - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Frumoase creatii. Cum a precizat si Mihai mai sus, 5 psd-uri la alegere trimise trimise acestuia. Creatiile sunt frumoase, chiar foarte frumoase dar nu pot spune decat ca pot fii RIP-uri, nici macar una nu contine textul nostru dupa regulament "Gamelife Romania / Gamelife.ro". Asa ca am sa te rog sa modifici aceste poze si sa contina "Gamelife Romania / Gamelife.ro", sau am sa fiu nevoit sa ti sterg creatiile din portofoliu in 48h. Cat despre psd-urile cerute de colegul meu Mihai. Astept ca acesta sa le primeasca si sa ne lamurim ca, creatiile tale nu sunt RIP-uri. 

• Haha 1

• Members
Posted
On 5/14/2020 at 10:21 AM, MihaiMDFK said:

Vreau si eu te rog PSD-ul la 5 dintre ele.
In PM poze sau pe discord Mihai#8233

PM trimis!

On 5/14/2020 at 11:12 AM, Fusion91 said:

Frumoase creatii. Cum a precizat si Mihai mai sus, 5 psd-uri la alegere trimise trimise acestuia. Creatiile sunt frumoase, chiar foarte frumoase dar nu pot spune decat ca pot fii RIP-uri, nici macar una nu contine textul nostru dupa regulament "Gamelife Romania / Gamelife.ro". Asa ca am sa te rog sa modifici aceste poze si sa contina "Gamelife Romania / Gamelife.ro", sau am sa fiu nevoit sa ti sterg creatiile din portofoliu in 48h. Cat despre psd-urile cerute de colegul meu Mihai. Astept ca acesta sa le primeasca si sa ne lamurim ca, creatiile tale nu sunt RIP-uri. 

Asa ma semnez eu pe ele cu numele meu( nu nume de comunitate), si nu sunt obligat sa pun gamelife pe ele, atata timp cat nu contin reclama nu vad problema.

• Like 7
  • 6 months later...
  • Members
Posted (edited)

frumoase 🙂 , nu inteleg de ce marea majoritatea "copiati" stilul lui h, daca nu gresec?

Edited by aleksander

UtTPIp1.png

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information