Spiral: From the book of Saw - Filme - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Administrators
Posted

MQBRFZOHPJGKXLBERFMA3WEFDU.jpg

• Numele Filmului : SPIRAL: Următorul Capitol SAW.
  • Actori : Samuel L. Jackson, Chris Rock
  • Regia : Darren Lynn Bousman
  • Link imdb si nota imbd : Click
  • Genul Filmului : Crimă Horror Mister
  • Durata : 
  • Data lansarii :Prima lansare pe 15 Mai in Statele Unite
  • Incasari : -
  • Descriere : O minte genială dar sadică dezlănțuie un mod bolnav de a face justiţie în filmul SPIRAL: Următorul Capitol SAW. Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliției (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) și partenerul său începător (Max Minghella) se ocupă de o investigație a crimelor care amintesc într-un mod tulburator de trecutul înfiorător al orașului. Prins fără să vrea într-un mister care se adânceşte din ce în ce mai mult, Zeke se trezeşte în centrul jocului morbid al minţii criminale.
  • Parere personala + nota : 
  • Trailer : 

Posted

Foarte reusita seria SAW, tin minte si acum ca am vazut JigSaw in cinema si am ramas cumva asa pe ganduri ca nu intelegeam povestea fiind un episod din serie. Asa ca am mers acasa si am luat seria de la cap la coada. Pentru cei care nu au sange sa se uite la chestii scarboase nu va recomand, insa ca o serie horror si ca poveste mi-a parut destul de reusita desi pe alocuri iti dadea de inteles ce se intampla in continuarea insa merita vizionat. Oricum din ce am inteles de la prieteni cinefili aceasta serie are legatura cu alte filme vechi de groaza gen Mary sau ceva genul. Nu sunt un cinefil inrait insa aceasta serie chiar m-a captivat. 

• Like 1

yncKMJ0.gif

3678836.png