Members VandaLu Posted April 7, 2020 Members Posted April 7, 2020 Numele Filmului : Joker Actori : Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron, Zazie Beetz Regia : Todd Phillips Link imdb si nota imbd : Link IMDB - 8.5 Genul Filmului : Crima , Drama , Thriller Durata : 122 minute Data lansarii : 04.10.2019 (Romania) Incasari : 11.126.579,13 (RON) Descriere : Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el. Parere personala + nota : Parerea mea personala este una foarte buna , n-am vazut inca filmul dar am urmarit cateva trailere , este un film inspirat din viata reala , desii este doar un film multi l-au criticat cum ca ar fi instigare la violenta , dar multi oameni nu vad decat latura negativa a filmului nu si pozitiva , este un film foarte bun si foarte bine structurat incat se observa ca multi oameni l-au apreciat si l-au vizionat ! Un film care are foarte multe nominalizari si destule premii la activ , de la premiu pentru cel mai bun actor principal pana la cea mai buna sonorizare , eu zic ca este un film de respectat si de vizionat !Cat despre Joaquin a jucat foarte bine rolul , exceptional de bine , toate scenele in care alearga , rade sunt facute unic , parerea mea este ca Joaquin este singurul care il poate juca pe "Joker" atat de bine ! nota personala 10 Trailer : Grup facebook pentru pasionatii de filme : https://www.facebook.com/groups/235611107629452
chiube Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 E putin depresiv, nu a fost unul placut mie In schimb actorul joaca superb 7/10 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Seriful Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Un film foarte bun in care arata cum sunt tratati oamenii cu o anumita boala mintala. Actorul principal senzațional, actiunea filmului e buna si povestea la fel . Nota mea e 9.9/10 KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
Recommended Posts