Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

GAMELIFE România

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[ TENIS ] Declaratia Simonei Halep

• Members

Declaratia Simonei Halep

Simona Halep va reveni peste o luna pe terenul de tenis! Ce turneu planuieste sa joace.

Simona Halep va reveni peste o luna pe terenul de tenis! Ce turneu planuieste sa joace  

Simona Halep a relatat ca nu se grabeste sa revina in circuitul WTA. 

Odata cu anularea turneului de la Wimbledon, suspendarea circuitului WTA s-a prelungit pana la data de 13 iulie, dar Simona Halep nu crede ca acest deadline va fi respectat. Actualul numar 2 WTA spera sa poata juca la US Open in acest an (24 august - 13 septembrie), dar a lasat de inteles ca nu isi va asuma niciun risc inerent calatoriilor internationale pana ce situatia nu va reveni la normal. 

"Este o problema globala si vreau doar sa spun ca e mult mai sigur ca totul sa se anuleze. Nu este o problem neinsemnata, este o problem uriasa. Trebuie sa ascultam ce spun expertii, sa stam acasa, in siguranta. Tenisul nu este totul in viata mea. Desigur, am avut multi ani in care a fost o prioritate si inca mai este. Fac tot ce pot pentru a ramane in forma pentru a intra repede in ritm atunci cand totul se va relua," a punctat Simona Halep in "Podcastul Legendelor Tenisului." 

Simona Halep: "Daca nu sunt 100% sigura, atunci nu voi pleca de acasa."

"Prefer sa stau acasa, sa astept si atunci cand totul va fi sigur, sa reincep sa calatoresc. Dar daca nu sunt 100% sigura, atunci nu voi pleca de acasa. Tot ce s-a decis deja, pentru mine este perfect. Chiar daca imi lipsesc turneele, este mai bine sa fiu in siguranta si sa iau aceste decizii," a declarat Simona Halep.

Intrebata care este lovitura din jocul sau de care ii este dor, Simona Halep a raspuns 'backhand-ul in lung de linie', adaugand ca ii este frica de cantitatea de timp pe care va trebui sa o investeasca in a-si recapata nivelul bun de serviciu. Cu toate acestea, Simona Halep a afirmat ca prioritizeaza conditia sa fizica si jocul de picioare, motiv pentru care alege sa alerge cu regularitate in aceasta perioada: "E cea mai lunga perioada in care nu am atins racheta de tenis. Nu am mai jucat tenis din Dubai si vreau sa o tin asa pana peste o luna. Cred ca am nevoie de asta dupa atat timp," a fost raspunsul Simonei Halep la intrebarea pusa de Boris Becker.

sursa: sport.ro 

Salut.Sunt Petru. Cu ce te pot ajuta?

Featured Replies

No posts to show