Members Andrei Luca Posted March 28, 2023 Members Posted March 28, 2023 -> Nickname: aAa*44ndy -> Varsta : 23 -> IP : 86.125.231.188 -> STEAM ID : STEAM_0:0:180062830 -> Ora/data : 27.03.2023 21:10 -> Harta : de_dust2 -> Adminul care ti-a dat ban : mnd, asa imi aduc aminte.. -> Print Consola: https://imgur.com/a/ynLnIy0 -> Motiv : ban aiurea, am intrat pe server mai mult ma uitam la pozele nude de pe d2 decat sa trag dupa adversari si aveam daca nu ma insel 10-20 scor si m-a luat la test wg. i-am spus frumos, "ascult" la care el> nu mai asculta atat astept test wg, ce e ala??? de ce nu-mi spui frumos du-te acolo fa aia fa aialalta si dupa imi spui ca... astept wg..
Members FuNNkye Posted March 28, 2023 Members Posted March 28, 2023 (edited) Salut! Asteptam un raspuns de la mnd. Bafta! Edited March 28, 2023 by FuNNkye
mNd. Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Si uite asa aprind eu pc un ... nu stiu cum sa zic sa nu zic vreo prostie . Deci ti-am cerut wg, ai raspuns intr-un final cu acel *ascult* , frumos as putea spune. Mi-ai intrebat ce e ala, ti-am explicat pasii , si apoi , tot la fel de frumos ai inceput cu *da ce suntem pe minecraft sa-mi ce ceri nuj ce si tot fel de comentarii ce nu isi aveau rostul* . Ti se cere wargods, dai wargods. Nu stii? intrebi, fara comentarii, mistouri etc. -Jucatorii au obligatia sa respecte toate indicatiile expuse de admin. btw, meri si joaca minecraft, cred ca te prinde mai bine Pana una alta, nu se debaneaza. T/C
Recommended Posts