17 hours ago17 hr Un joc simplu, cu rÄspunsuri sincere... sau cĆ¢t de sincere vreČi voi. šCum se joacÄ?Completezi propoziČia lÄsatÄ de persoana de deasupra, apoi laČi o nouÄ propoziČie neterminatÄ pentru urmÄtorul.Exemplu:Eu: āDupÄ 3 pahare n-ar trebui sÄ am acces la...āUrmÄtorul: ā...telefon. šāApoi lasÄ pentru urmÄtorul:āDupÄ 3 pahare probabil aČ recunoaČte cÄ...āČi jocul continuÄ. š·š” Ai rÄmas fÄrÄ inspiraČie?PoČi inventa propria propoziČie sau poČi alege una de aici pentru urmÄtorul:⢠DupÄ 3 pahare, telefonul meu ar trebui confiscat pentru cÄ...⢠DupÄ 3 pahare, standardele mele Ć®ncep sÄ...⢠DupÄ 3 pahare, probabil aČ recunoaČte cÄ...⢠DupÄ 3 pahare, n-ar trebui sÄ-i scriu niciodatÄ lui/ei...⢠DupÄ 3 pahare, cea mai proastÄ idee Ć®ncepe sÄ parÄ...⢠DupÄ 3 pahare, filtrul dintre creier Či gurÄ...⢠DupÄ 3 pahare, mĆ¢ine dimineaČÄ sigur voi regreta cÄ...⢠DupÄ 3 pahare, cel mai mare red flag al meu este...⢠DupÄ 3 pahare, devin mult prea sincer/Ä despre...⢠DupÄ 3 pahare, persoana care Ć®ncepe sÄ-mi parÄ suspect de interesantÄ este...⢠DupÄ 3 pahare, subiectul pe care inevitabil Ć®l aduc Ć®n discuČie este...⢠DupÄ 3 pahare, ultimul lucru pe care ar trebui sÄ mi-l dai este...⢠DupÄ 3 pahare, curajul meu este direct proporČional cu...⢠DupÄ 3 pahare, āeu niciodatÄ n-aČ...ā⢠DupÄ 3 pahare, dacÄ mÄ Ć®ntrebi ce cred cu adevÄrat despre tine...⢠DupÄ 3 pahare, probabil afli despre mine cÄ...⢠DupÄ 3 pahare, propoziČia care aproape sigur mÄ bagÄ Ć®n belele Ć®ncepe cu...Regula de aur: rÄspunzi la propoziČia primitÄ Či nu uiČi sÄ laČi una pentru urmÄtorul. šĆncep eu:š· DupÄ 3 pahare, telefonul meu ar trebui confiscat pentru cÄ...Cine continuÄ? š
17 hours ago17 hr Administrators Nu se stie cui ii trimiti mesaje sau dai apel! š :))DupÄ 3 pahare, āeu niciodatÄ n-aČ;š
Un joc simplu, cu rÄspunsuri sincere... sau cĆ¢t de sincere vreČi voi. š
Cum se joacÄ?
Completezi propoziČia lÄsatÄ de persoana de deasupra, apoi laČi o nouÄ propoziČie neterminatÄ pentru urmÄtorul.
Exemplu:
Eu: āDupÄ 3 pahare n-ar trebui sÄ am acces la...ā
UrmÄtorul: ā...telefon. šā
Apoi lasÄ pentru urmÄtorul:
āDupÄ 3 pahare probabil aČ recunoaČte cÄ...ā
Či jocul continuÄ. š·
š” Ai rÄmas fÄrÄ inspiraČie?
PoČi inventa propria propoziČie sau poČi alege una de aici pentru urmÄtorul:
⢠DupÄ 3 pahare, telefonul meu ar trebui confiscat pentru cÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, standardele mele Ć®ncep sÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, probabil aČ recunoaČte cÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, n-ar trebui sÄ-i scriu niciodatÄ lui/ei...
⢠DupÄ 3 pahare, cea mai proastÄ idee Ć®ncepe sÄ parÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, filtrul dintre creier Či gurÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, mĆ¢ine dimineaČÄ sigur voi regreta cÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, cel mai mare red flag al meu este...
⢠DupÄ 3 pahare, devin mult prea sincer/Ä despre...
⢠DupÄ 3 pahare, persoana care Ć®ncepe sÄ-mi parÄ suspect de interesantÄ este...
⢠DupÄ 3 pahare, subiectul pe care inevitabil Ć®l aduc Ć®n discuČie este...
⢠DupÄ 3 pahare, ultimul lucru pe care ar trebui sÄ mi-l dai este...
⢠DupÄ 3 pahare, curajul meu este direct proporČional cu...
⢠DupÄ 3 pahare, āeu niciodatÄ n-aČ...ā
⢠DupÄ 3 pahare, dacÄ mÄ Ć®ntrebi ce cred cu adevÄrat despre tine...
⢠DupÄ 3 pahare, probabil afli despre mine cÄ...
⢠DupÄ 3 pahare, propoziČia care aproape sigur mÄ bagÄ Ć®n belele Ć®ncepe cu...
Regula de aur: rÄspunzi la propoziČia primitÄ Či nu uiČi sÄ laČi una pentru urmÄtorul. š
Ćncep eu:
š· DupÄ 3 pahare, telefonul meu ar trebui confiscat pentru cÄ...
Cine continuÄ? š