utzu Posted March 2 Posted March 2 Nume Serial : Rome Tv-Series 2005-2007 Actori : Kevin McKidd ; Ray Stevenson ; Polly Walker Regia : Bruno Heller ; William J. Mac Donald ; John Milius Link si nota imdb: https://www.imdb.com/title/tt0384766/ 8.7/10 Durata Serial : 60 minute per episod ( 1 ora per episod) Data lansarii : 28 August 2005 ( United States) Programe de difuzare : HBO Sezoane : 2 sezoane Episoade pe sezon : Sez 1: 12 episoade: Sez. 2: 10 episoade Gen : Action ; Drama ; Romance ; War Descriere : În acesta drama istorică britanică, tranziția tumultoasă de la republica romană la imperiul autocratic, care a schimbat istoria lumii prin război civil și războaie de cucerire, este schițată atât din perspectiva aristocratică a lui Iulius Cezar, a familiei sale, a succesorului său adoptiv Octavian Augustus și a aliaților și adversarilor lor politici, cât și din perspectiva politică naive a câtorva romani obișnuiți, în special soldații Lucius Vorenus și Titus Pullo și familiile lor. Parere personala +nota : Am aflat curand despre desi e vechi (am vazut Spartacus) si fratele meu mai mare mi-a recomandat, la ce recenzii si note are e decent si merita urmarit. Nota 8.5 spre noua Trailer: Sursa: iMDb 1
Recommended Posts