Moderators Beatrice Posted August 25, 2025 Moderators Posted August 25, 2025 Novak Djokovic a provocat-o pe Serena Williams să revină în circuitul WTA. Cea mai titrată jucătoare de tenis din istorie s-a retras în septembrie 2022 din sportul profesionist. La trei ani distanță, Novak Djokovic o provoacă să revină în circuit anul viitor. Serena Williams, provocarea supremă lansată de fostul lider ATP: „O invit, o provoc” Novak Djokovic a revenit pe teren la US Open, după ce și-a luat o pauză indelungată după eliminarea din semifinalele de la Wimbledon. Sportivul sârb a precizat că se va concentra mai mult pe turneele de Grand Slam deoarece și-a câștigat dreptul de a alege unde să participe. A avut o misiune dificilă în fața americanului Learner Tien pe care l-a eliminat după 3 seturi, scor 6-1, 6-7, 6-2. La conferința de presă a vorbit despre prezența Serenei Williams la ceremonia de includere a fostei sale rivale, Maria Sharapova, în Hall of Fame. A vorbit la superlativ despre câștigătoarea a 23 de Grand Slam-uri pe care a provocat-o să revină în circuit de anul viitor. Cel mai probabil s-a gândit la faptul că el deține 24 de titluri de Grand Slam și o provoacă pe cea mai titrată jucătoare de tenis să egaleze cea mai bună performanță all-time. „O invit, o provoc. Este o competitoare extraordinară, iar atunci când cineva o provoacă, nu refuză niciodată. Așa că o provoc pe Serena să revină în circuit anul viitor”, a spus Novak Djokovic, notează tennisuptodate. „Îmi va lipsi acea versiune a mea”, spunea americanca după retragere Serena Williams s-a retras din circuitul feminin de tenis în 2022, la finalul US Open. Tot la US Open i-a lansat și Novak Djokovic provocarea de a reveni acolo unde s-a simțit cel mai bine timp de aproape 20 de ani. Într-un interviu acordat pentru Vogue, revista în care și-a anunțat oficial retragerea, Serena Williams a dezvăluit că a fost foarte dificil să ia această decizie, dar a venit timpul să meargă mai departe. „E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Trebuie să recunosc că e timpul să merg mai departe. Îmi va lipsi acea versiune a mea, cea care juca tenis. Și-mi veți lipsi voi.”, spunea fosta jucătoare de tenis în 2022. În prezent, deține compania Serena Ventures prin intermediul căreia investește constant în startup-uri, ajungând la peste 60 de companii în portofoliu. E co-proprietara unui club de fotbal feminin în NWSL și deține o participație minoră la Miami Dolphins. Pe plan personal, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, alături de care are două fetițe, Olympia și Adira River. Vezi articolul complet
Recommended Posts