Moderators Beatrice Posted August 13, 2025 Moderators Posted August 13, 2025 Gimnasta americană Jordan Chiles și-a făcut apariția, în cadrul unei ședințe foto, cu o ținută prin care a impresionat-o inclusiv pe mama ei, Gina. Aflată în centrul atenţiei din august 2024, când s-a aflat în plin scandal legat de medalia olimpică de bronz la sol, Jordan Chiles a făcut pozat pentru revists Sports Illustrated. Mama celebrei gimnaste americane Jordan Chiles a fost impresionată de cea mai recentă apariţie a sportivei Americanca Jordan Chiles și-a impresionat mama, Gina Chiles, cu recenta ședință foto într-o ținută elegantă alb-negru. Gimnasta a pozat pentru ediția de costume de baie a revistei Sports Illustrated la începutul acestui an. Chiles a distribuit recent câteva fotografii de la ședința foto pe profilul ei de Instagram, prin intermediul platformei ei de mentorat lansată recent, Shero Athlete Collective, scriind: „Fetița ta, rockstar”. Reacția mamei ei, Gina, a venit imediat: „OK, fetițo”. Jordan Chiles lansase acum câteva zile Colectivul de Atleți Shero. Ea a dedicat inițiativa mătușii sale, Crystal Oliver, care decedase în 2023. „În calitate de fondatoare a Colectivul de Atleți SHERO, ocup un loc special în inima mea pentru mentoratul tinerei generații. Înțeleg importanța de a avea o foaie de parcurs, un ghid care luminează calea către succes, care transcende sportul”, a scris ea. Jordan Chiles a fost într-o pauză prelungită de la Campionatele NCAA din 2025, scrie Sports Keeda. Ea a ratat recent încheiatele Campionate Naționale Xfinity din SUA, care au servit drept calificări pentru viitoarea ediție a Campionatului Mondial. Mesajul Ginei Chiles după ce Jordan a obțținut nota 10, de două ori, la campionatul național rezervat colegiilor Sportiva Jordan Chiles a povestit rolul pe care mama ei, Gina, l-a jucat în cariera sa de gimnastică. Gimnasta în vârstă de 24 de ani a participat la o campanie publicitară pentru Nike în februarie 2025, când a vorbit despre același lucru. „Avem două medaliate olimpice consecutive, scorul perfect 10, de nouă ori gimnastă All-American, de 17 ori medaliată la Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale. Oricât de mult a făcut mama mea în viața mea, în sportul meu, cu adevărat nu aș fi unde sunt dacă nu ar fi fost ea. Îmi place asta”, a recunoscut, ea, în cadrul interviului. În timpul sezonului NCAA din 2025, când Chiles a obținut scorul perfect 10, mama ei a fost foarte emoționată. Gina Chiles și-a exprimat gândurile pe platforma ei X. „E o bucurie pentru mine! Sunt uimită de fiecare dată. Să te văd încercând să-ți dai seama cum să gestionezi totul în ultimele 6 luni a fost atât greu, dar și frumos. A trebuit să ai răbdare cu tine însăți, ceea ce este mult mai ușor de spus decât de făcut, mai ales când ai așteptări atât de mari de la tine”, a transmis femeia. Jordan a condus echipa UCLA Bruins în finala campionatului din acest an. În ciuda înfrângerii în fața echipei Oklahoma Sooners în finală, toată lumea a apreciat contribuția lui Chiles la parcursul de vis al echipei din care face parte. Vezi articolul complet
Recommended Posts