Laurențiu Reghecampf, despre momentul în care Gigi Becali s-a băgat peste el la echipă în timpul unui meci: „Am avut o reacție urâtă”
Featured Replies
Recently Browsing 0
- No registered users viewing this page.
A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Laurențiu Reghecampf (49 de ani), fost antrenor la FCSB în perioadele 2012-2014 și 2015-2017, a rememorat momentul în care Gigi Becali (67) s-a băgat peste el la echipă în timpul unui meci.
Antrenorul nu a detaliat episodul pe larg, însă a mărturisit că a fost profund deranjat de solicitarea miliardarului din Pipera și în replică a avut „o reacție urâtă”.
Gigi Becali era mai temperat în acțiuni pe vremea lui Laurențiu Reghecmapf. O singură dată a intervenit la echipă în timpul unui meci
FCSB a pierdut și returul cu Shkendija, scor 1-2 pe Arena Națională, astfel că a părăsit preliminariile Ligii Campionilor încă din turul doi.
Eșecul a provocat o mulțime de discuții în spațiul public, mai ales că Gigi Becali și-a asumat, într-o oarecare măsură, deciziile tactice din timpul jocului: „Am greșit eu schimbările”, a spus patronul FCSB, înainte de a detalia modificările pe care le-a ordonat.
Reacția lui Gigi Becali nu este surprinzătoare, având în vedere că afaceristul a mai recunoscut și cu alte ocazii că el este cel care comandă schimbările din fața televizorului.
Însă, pus în postura de a comenta acest subiect, Laurențiu Reghecampf a sugerat că Gigi Becali nu era chiar atât de implicat la echipă în mandatele sale. Concret, antrenorul a spus că o singură dată a primit ordin de a schimba în timpul unui meci, iar atunci a răspuns cu „o reacție urâtă”. În rest, Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf cădeau de acord în privința echipei la ședințele pe care le organizau înainte de meciuri:
Episodul respectiv a dus la o răcire a relațiilor între Gigi Becali și Laurențiu Reghecmapf
În continuare, Reghecampf a prezentat câteva mici amănunte despre episodul respectiv, despre care spune că s-a petrecut în timpul unui duel din cupele europene:
În cele din urmă, antrenorul a lăsat de înțeles că și-a făcut bagajele și a plecat de bună voie de la echipă:
Vezi articolul complet