Cum l-a trădat Anghel Iordănescu pe Giovanni Becali. Pus să aleagă cel mai bun antrenor român între General şi Mircea Lucescu, impresarul n-a stat pe gânduri: „Eu trag o concluzie”
Featured Replies
Recently Browsing 0
- No registered users viewing this page.
O întâmplare petrecută înainte de Mondialul din 1994 l-a făcut pe Giovanni Becali să se convingă legat de caracterul lui Anghel Iordănescu.
Selecționerul României între 1993 și 1998 nu a respectat o promisiune pe care i-o făcuse lui Giovanni Becali.
Giovanni Becali a tras concluzia cu privire la caracterul lui Anghel Iordănescu
Giovanni Becali a rememorat un episod petrecut în urmă cu 30 de ani. Impresarul i-a cerut lui Anghel Iordănescu, selecționerul României la vremea respectivă, să-l introducă pe Anton Doboș, fundașul central ce era legitimat la Steaua, preț de câteva minute într-un meci amical cu Moldova, pentru a putea fi observat de scouterii formației iberice Real Valladolid.
Deși „Puiu” Iordănescu i-a promis lui Becali că îl va titulariza pe Doboș, selecționerul l-a introdus abia pe finalul partidei. Dezamăgit, agentul FIFA a părăsit incinta stadionului și nu a mai avut vreodată cerințe la adresa lui Iordănescu.
Giovanni Becali a fost pus să aleagă între Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu
În cadrul aceluiași dialog, impresarul Giovanni Becali a fost pus în dificultate când a fost întrebat care este cel mai bun antrenor român dintre Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu. Vizibil pus pe gânduri, Giovanni Becali a oferit un răspuns echilibrat, evitând să ofere un răspuns categoric.
„Nu am cum să spun, nu am cum să-i diferențiez. Numai la caractere sunt egali. Dacă sunt la caractere egali, sunt și la meseria asta.
Între bine și rău, 60% rău, 40% bine. Nu poți să fii 0 caracter. Înțelegi? Adică, niște oameni dacă vorbești ceva cu ei, și foarte serios, devine serios, după aia nu mai e serios”, a mai transmis impresarul, potrivit sursei citate anterior.
Vezi articolul complet