Members coLd Posted July 12, 2025 Members Posted July 12, 2025 View File Zombie Plague Quest System [nVault] Plugin: Zombie Plague Quest System [nVault] Autor: coLd Versiune: 1.0 Compatibilitate: AMXX 1.9+ | Zombie Plague 4.3 – 7.2 Descriere generală: Acest plugin adaugă un sistem de misiuni (questuri) complet pentru serverele Zombie Plague, oferind jucătorilor provocări variate și recompense în souls (ammo). Progresul este salvat automat cu nVault, pentru a nu se pierde la reconectare sau schimbare de hartă. Caracteristici: Categorii de dificultate: Ușor, Mediu, Greu Tipuri de misiuni disponibile: Omoară zombii Infectează oameni Omoară oameni ca zombie Sărituri (jump) Headshot-uri HUD informativ ce afișează progresul misiunii active Salvare nVault automată a progresului O singură misiune activă la un moment dat Recompense vizibile direct în meniu Meniu clasic AMXX – activare din comanda /quest Ce a fost eliminat: Misiunile pe bază de timp jucat (pentru stabilitate și contorizare corectă) Comenzi pentru jucători: /quest – Deschide meniul de misiuni /cancelquest – Anulează misiunea activă (dacă e activat în configurație) deocamdata am postat doar versiunea amxx . am adaugat .sma pentru oricine vrea sa editeze sau sa adauge misiuni . Submitter coLd Submitted 07/11/2025 Category Plugins 1 Eu o sa plec, dar nu o sa mor niciodata!
Recommended Posts