Aroganta Jelena Ostapenko a lovit din nou, după victoria categorică din finala de la Stuttgart: „Am făcut o partidă impresionantă” - Tenis - GAMELIFE România Jump to content

Aroganta Jelena Ostapenko a lovit din nou, după victoria categorică din finala de la Stuttgart: „Am făcut o partidă impresionantă”

Recommended Posts

• Moderators
Posted
Aroganta-Jelena-Ostapenko-a-lovit-din-nou-dupa-victoria-categorica-din-finala-de-la-Stuttgart.jpg

Aroganta Jelena Ostapenko nu s-a putut abține și a lovit din nou, de data aceasta după victoria categorică pe care a obținut-o în finala de la Stuttgart.

Sportiva din Letonia a vorbit despre jocul pe care l-a prestat în fața Arynei Sabalenka, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-1, obținând primul său titlu pe zgură din ultimii opt ani și al nouălea titlu al carierei.

Jelena Ostapenko, din nou arogantă

Jelena Ostapenko a reușit să se impună la turneul de la Stuttgart. Sportiva din Letonia a învins-o în finală pe Aryna Sabalenka, în două seturi, scor 6-4, 6-1.

La finalul partidei, Jelena Ostapenko, care a obținut primul să titlu pe zgură din ultimii opt ani și al nouălea titlu al carierei, a fost din nou arogantă, vorbind despre jocul pe care l-a prestat. Sportiva din Letonia a părut plină de încredere și crede că a reușit să facă „o partidă impresionantă”.

„Îmi place foarte mult acest turneu, este foarte bine organizat și există o atmosferă grozavă. Cred că în finala împotriva lui Sabalenka am făcut o partidă impresionantă. Am analizat mult meciurile mele anterioare împotriva ei și am ieșit pe teren fiind foarte clară cu privire la ceea ce trebuie să fac”, a declarat Jelena Ostapenko, la finalul meciului cu Aryna Sabalenka.

Parcursul Jelenei Ostapenko la Stuttgart

Jelena Ostapenko a reușit să se impună la Stuttgart, chiar dacă a avut parte de un traseu foarte dificil. În sferturile de finală, sportiva din Letonia a învins-o pe Iga Swiatek, favorita numărul 2, cu 6-3, 3-6, 6-2 și a reușit să își mențină recordul perfect în confruntările cu sportiva din Polonia.

În semifinale, Jelena Ostapenko a trecut de Ekaterina Alexandrova, pe care a învins-o în două seturi, 6-4, 6-4. Astfel, s-a calificat în prima finală pe zgură de la titlul pe care l-a cucerit la Roland Garros, în anul 2017.

În finală, Jelena Ostapenko a întâlnit-o pe Aryna Sabalenka, pe care a învins-o fără mai probleme, în două seturi, scor 6-1, 6-4. Astfel, a reușit să obțină primul său titlu WTA pe zgură din ultimii opt ani și al nouălea titlul din carieră.

De menționat este că aceasta a fost prima victorie obținută de Jelena Ostapenko în fața Arynei Sabalenka, după ce pierduse primele trei întâlniri directe.

Vezi articolul complet