Members AtotPuter Posted April 4, 2025 Members Posted April 4, 2025 Nickname: ATOTPUTERNIC Varsta : 30 IP : STEAM_0:0:624863062 STEAM ID : STEAM_0:0:624863062 Ora/data : 29.03.2025 Harta : de_dust2 Adminul care ti-a dat ban : DJURA Print Consola: https://postimg.cc/Z00BsJLW/da231154 Motiv :WALL P.S :E a Doua Oara Am primit ban pentru wall , FIIND STEAM ON CU LEVEL si ACTIVAT ANTICHEAT PE STEAM Multumesc Anticipat !!! Doamne Ajuta !!! O Seara Faina
Members DJURA Zla Sila Posted April 4, 2025 Members Posted April 4, 2025 you were suspicious of Pablo in the demo, but now I hope it's game over, the main one will definitely watch the demo and you'll get an answer soon.. greetings 1
Members Paolo Posted April 4, 2025 Members Posted April 4, 2025 (edited) eu nu te inteleg, stiai de prima data cand ti am dat eu ban ca joci cu wall si de fiecare data te ai bazat ca ti a dat echo unban, bro apuca te de mario te rog. Edited April 4, 2025 by Paolo 2
Members grecu Posted April 5, 2025 Members Posted April 5, 2025 Avand in vedere faptul ca ti-am oferit o sansa tura trecuta,de aceasta data sunt de parere sa ramana ban-ul. Se vede clar ca iesi cu tinta direct pe om. 1
Administrators Echo Posted April 5, 2025 Administrators Posted April 5, 2025 3 hours ago, grecu said: Avand in vedere faptul ca ti-am oferit o sansa tura trecuta,de aceasta data sunt de parere sa ramana ban-ul. Se vede clar ca iesi cu tinta direct pe om. Cum a spus si colegul meu din primul demo ai fost suspect, dar am zis ca mai dau o sansa, aici acum vad ca 2 faze le ai fix pe ei cum asa? Daca nu ai fi suspect nu te mai bana admini, mai ales ca in ambele demo uri ai faze suspecte.. Daca iti place sv si noi ti-am dat sansa sa fi om dar se pare ca tu ai ales! Ramai banat! Sau daca vrei a 3 sansa se face prin acest topic tine de tine ! 2
Recommended Posts