Members Paolo Posted March 7, 2025 Members Posted March 7, 2025 -> Nickname: Pablo -> Varsta : 27 ani -> IP :109.166.128.190 -> STEAM ID : mometan nu detin. -> Ora/data : 23:00, 06.03.25 -> Harta : de_dust2 -> Adminul care ti-a dat ban : Djura. -> Print Consola:https://ibb.co/tN0LHX4 -> Motiv : wall. P.S metionez si aici, baga ti te rog castile in ureche, bine bine, si ai sa vezi ca wallu ala nu e wall :)). facem test, scoate ti banul, stati pe mine(sa vedeti ca jocul meu nu se schimba+ca am citit pe net ca acum sunt diferite metode pt depistare directa, de aici si neintelegerea banului nejustificat, adica sa mi dai ban si sa scrii wall e easy bro..) si luati ce masuri credeti. In postarea anterioara am specificat un lucru nedrept fata de admin, vreau sa mi cer scuze public aici, a fost badaran din partea mea..cheers!
Administrators Echo Posted March 7, 2025 Administrators Posted March 7, 2025 Cu admin-ul am discutat eu legat de ban ul tau, pe respawn nu prea e chestia de sunet ca nu poti sti de unde vine cum vine mereu daca e sa nu ai ceva . In demo nu ai avut faze de wall, dar se mai intampla ca un jucator bun care stie juca si sa verifice se poate acuza usor de cod, de acea sa ajus la ban. Admin-ul nu i roman si are o varsa, nu poti spune ca a fost badaran ok? . ,Ca face o gresela nu trebuie aduse acuzati. pe viitor va sanctionez pentru asta. Ai primit unban! 2
Recommended Posts