HazZaRD Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Salutare si bine v-am gasit la un nou interviu marca GAMELIFE Romania! Astazi il avem ca invitat pe mNd., unul dintre administratorii comunitatii noastre. Interviul va fi compus din intrebari din viata acestuia, cat si din lumea virtuala. Acestea fiind spuse, sa incepem: HazZaRD: Salutare si bine te-am gasit! Numele meu este Andrei iar astazi vei participa la un nou interviu marca GAMELIFE. Cum te simti stiind ca lumea te va cunoaste mult mai bine dupa acest interviu? mNd.: Salut, putin dubios, o sa ma caute si acasa se le dau boost . . . HazZaRD: Care este numele tau real, de unde esti si ce varsta ai? mNd.: Vlad, Vaslui power si am 23 de ani HazZaRD: Care sunt hobby-urile tale? Ce iti place sa faci in timpul liber? mNd.: Somnul , cand nu dorm , merg la pescuit sau ma joc . HazZaRD: Care consideri ca ar fi pentru tine job-ul ideal? mNd.: Acela in care te simti tu bine, inca nu l-am gasit dar inca caut. HazZaRD: Practici vreun sport, sau ti-ar placea sa o faci? mNd.: Am avut o tentativa de box , dar nu ceva serios .. HazZaRD: Cum decurge o zi obisnuita din viata ta? mNd.: Ma trezesc, bag 3 cafele ca sunt rupt de somn, munca, inca o cafea dupa ca sa nu adorm. HazZaRD: Prezinta-ne 3 calitati si 3 defecte ale tale. mNd.: Calitati nu am .. sunt sarac dar la defept ti-as putea scrie pana as adormi .. printre ele ar fi : Ma enervez extrem de usor, sunt iertator, chiar daca uneori stiu sigur ca gresesc cu asta si un alt defept ar fi ca sunt foarte adormit.. nu mi-ar ajunge 2 vieti de somn HazZaRD: Care consideri ca este cea mai mare realizare a ta pana in prezent? mNd.: Cred ca independenta financiara ar fi singura remarcabila . De la 18 ani pe banii mei HazZaRD: Povesteste-ne o intamplare ciudata prin care ai trecut. mNd.: Cand eram mai mic, si am fost la bunici la tara, murise cineva si fiind copil , mergeam la priveghi. Intrasem pe o ulita fara lumina si o pisica s-a pus in fata mea si miorlaia ca handicapata de m-am c#c#t pe mine de zici ca l-am vazut pe dracu. HazZaRD: Care este cea mai comica intamplare prin care ai trecut? mNd.: Primul antrenament la box, eram cu inca 2 prieteni, unul fiind putin mai plinut, dupa primul antrenament, a2a zi era lesinat , nu se mai putea ridica din pat. HazZaRD: Care a fost cel mai greu moment din viata ta, de care ai trecut cu succes? mNd.: Plecarea din Romania, sa-ti lasi prietenii si amintirile . . . HazZaRD: Care a fost cea mai mare nazdravanie facuta in perioada scolii/liceului? mNd.: Nu exista ceva ce nu am facut in scoala, de la aruncat cu lapte pe scara profesorilor, pana la rupt camere de supraveghere si ajung chiar la intrarea pe geamul de la etajul 1 cand ne-a lasat paznicul pe afara. HazZaRD: Care a fost filmul/serialul care te-a lasat cu gura cascata? mNd.: Nu prea ma uit la seriale/filme ... v-am zis ca sunt somnoros din fire. HazZaRD: Cum arata pentru tine "femeia perfecta"? mNd.: Buci , tate, buci si sa nu fie prea desteapta ca da de banuit. ( Glumesc, femeia perfecta nu cred ca exista , dar daca exista chimie intre voi, gen exista o conexiune intre voi si amandoi trageti in aceiasi directie , poate deveni ''perfecta'' ) HazZaRD: Ce gen/genuri de muzica iti place sa asculti de obicei? mNd.: Ascult tot ce prind, avand in vedere ca toata ziua am castile in urechi, nu poti asculta un singur gen de muzica. HazZaRD: Ce parere ai despre iubitorii de animale? Detii vreun animal de companie? mNd.: Pace, nu detin dar mi-as dori un caine, doar ca momentan stau la bloc si e putin cam dificil. HazZaRD: Care este anotimpul tau preferat si de ce? mNd.: Primavara pentru ca nu mori de frig dar nici nu te topesti de cald. HazZaRD: Ce tip de mancare preferi in general? Cea facuta acasa sau mancea tip fast food/restaurant? mNd.: Cea facuta acasa. HazZaRD: La ce varsta ai folosit pentru prima data calculatorul si care a fost primul joc jucat? mNd.: 13 ani , Metin2 HazZaRD: De la ce vine nickname-ul tau? Il ai de mult? mNd.: Am deschis un server de metin si faceam caterinca pe skype si un amic mi-a zis ca sunt la cules de mandarine in Italia, si de atunci toti imi ziceau '' Mandarinu '', si cand m-am apucat de cs , adica prin 2016 mai serios si l-am prescurtat in '' mNd. '' HazZaRD: Intrebare de distractie. Cum bagi o camila in frigider? mNd.: In saci negri, adevarat! HazZaRD: In continuare iti voi adresa niste intrebari despre comunitatea GAMELIFE Romania. Cum ai ajuns la gradul actual? mNd.: A zis nenea afk daca ii acord onoara sa fac parte din staff GAMELIFE si nu l-am putut refuza . ( Ii ajut financiar si cand am timp cu diferite lucruri pe forum/fb etc ) HazZaRD: Ai reusit sa te acomodezi usor cu staff-ul si cu comunitatea? mNd.: Da , adica un nebun intre nebuni , nu ai cum sa nu te acomodezi. HazZaRD: Care este serverul tau preferat din comunitate si de ce? mNd.: RESPAWN , o chestie ar fi ca cu rs am inceput sa joc cs si mi-a placut ca nu trebuie sa astept dupa toti camperii sa termine runda. HazZaRD: Cu ce persoane de pe forum ti-ar placea sa te intalnesti si in viata reala? mNd.: Cu Cosmin, sa-l pun in cap la o bauta ca prea se lauda. INTREBARI DIN PUBLIC th3#afk: Cum ai ajuns in aceasta comunitate? mNd.: Pai am venit dupa Cosmin, jucasem cu el pe csbest, dupa am luat o pauza si cand l-am intrebat unade mai joaca m-a adus aici. th3#afk: Ai crezut ca ramai mai mult de o zi? mNd.: Pai am luat o pauza si de aici mai demult. th3#afk: Ce parere ai de staff-ul comunitatii, in special la administratori? mNd.: Sunt ok marea majoritatea, doar ca uneori trebuie sa fie impinsi de la spate in anumite privinte. GG Afk. th3#afk: Ce ai dori sa schimbi la aceasta comunitate? mNd.: Nu stiu daca as schimba ceva la comunitate, dar cu siguranta as schimba ceva la unii membri staff. Ei sunt baieti de treaba doar ca uneori uita de atributii si se cam lasa pe-o ureche. th3#afk: Cum ti se par noile proiecte marca gamelife? mNd.: Se poate si mai bine, dar pentru moment , personal sunt multumit. Shoby: Cum sunt tratati puscariasii? mNd.: Ai uitat cand iti aruncam piftele cu prastia? Shoby: Care a fost mâncarea ta preferată în închisoare? mNd.: Orez cu lapte. Shoby: Ce se întâmplă când ai de-a face cu un deținut agresiv? mNd.: Te prinde si te arde'n c## , de aia mergi tu cracanat.. COSMIN: Ce parere ai despre serverul respawn? mNd.: Cam urat asa, da joc din obligatia de Fondator. . COSMIN: Cum ti se pare comunitatea? mNd.: Faina, dar cam goala , fugi si fa reclama. COSMIN: Cine este seful tau aici? mNd.: mNd. COSMIN: Paypal -> imcosminandrey@gmail.com mNd.: milsugi ????? Alexandru Armanu: Unde iti place sa-ti petreci vacantele? mNd.: La munte ;3 Alexandru Armanu: Il mai suporti pe Cosmin? mNd.: La cat ma su#e, n-ai cum. Seriful: De ce esti prieten cu Cosmin? mNd.: Greu de gasit un motiv bun dar ne stim de pe vreme cand era si el tânăr si deținea respawn.csbest.ro acum aproximativ 4 ani. Seriful: Ti-a multumit cineva pentru ceea ce faci pentru respawn? mNd.: Mulțumirea este cand vad serverul acolo unde ii este locul si playerii sunt mulțumiți de server. Seriful: Nu-i asa ca eu sunt cel care tine aceasta comunitate in spate? mNd.: Tu esti șefu cel mai frumos, cel mai inteligent. EyE.: Why are you interested in being in this community? (De ce esti interesat sa fii in aceasta comunitate?) mNd.: Prieteni, jocuri, lipsa de ocupatie. EyE.: How do you think the community is getting along? (Cum crezi ca se intelege comunitatea?) mNd.: Foarte bine. EyE.: What are your main weaknesses? (Care sunt principalele puncte slabe?) mNd.: Nu am, sunt tanc EyE.: Could you give me an example of a situation in which you found yourself faced with a challenge and how did you overcome it? (Ne poti da un exemplu de situatie prin care ai te-ai confruntat cu o provocare si cum ai depasit-o?) mNd.: Nu exista asa ceva, dar daca apare te anunt. EyE.: You have to do more changes in community and servers, what are they? (Mai trebuie facute multe schimbari la comunitate si servere, care sunt acestea?) mNd.: As bate la moderatori ca la sacii de fasole in rest nimic. HazZaRD: Iata ca am ajuns si la finalul acestui interviu. Cum ti s-a parut? mNd.: '' izi bizi '' , l-am astept cateva zile in plus dar a meritat. HazZaRD: Multumesc pentru timpul acordat! O seara placuta! mNd.: Multumesc si eu, seara faina. Acesta a fost interviul HazZaRD - mNd.. Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre mNd.? Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 10? Daca ti-a placut acest interviu, nu uita sa dai un LIKE. 5 https://gamelife.ro/forum/index.php?/topic/54765-giveaway-ak47-phantom-disruptor-minimal-wear/
Members Nr13TheKing Posted January 14, 2021 Members Posted January 14, 2021 banuiam ca este sarac dar nu eram sigur ... .acum am aflat adevarul =)) ce pot sa spun este o persoana destul de prietenoasa si foarte ok , glumeata de fel iar interviul a fost destul de interesant 1
Administrators th3#afk Posted January 15, 2021 Administrators Posted January 15, 2021 Sunt multe lucruri interesante , cel putin uite , eu nu mi aduc aminte de tine de cand era csbest , posibil ca am trecut prin ceva momente grele in aceea perioada ! Imi place ca mereu esti pozitiv si ai dreptate , unii chiar trebuie impinsi pentru ca uita pentru ce au de facut ! Hazzard nota 10 ! Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator/ Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025
Members Alexandru Armanu Posted January 15, 2021 Members Posted January 15, 2021 Hazzard nota 10 ! "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Seriful Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 14 hours ago, HazZaRD said: mNd.: Tu esti șefu cel mai frumos, cel mai inteligent. Inca un om care imi stie meritul in aceasta comunitate! Felicitari! Hazard tot respectul! KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
Recommended Posts