Members VandaLu Posted January 6, 2021 Members Posted January 6, 2021 Nume Film : The Comeback Trail (O schema de milioane) Actori : Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones Regia : George Gallo Link IMDB si nota IMDB : Link IMDB , 5.7 Genul Filmului : Actiune , Comedie Durata : 104 Minute Data Lansarii : 2020 Premiera in Romania 29.01.2021 Incasari : - Descriere : Max Barber (De Niro), un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine (Freeman), după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă cu care să poată păcăli compania de asigurări și să-și plătească datoria față de mafiot: să-și ucidă actorul principal, și să încaseze banii pe asigurarea lui. Dar, când Duke Montana, star de filme western alcoolic și cu glorie demult trecută, se încăpățânează să nu moară în cascadoriile pe care și le face singur, Max se îndârjește, și inventează situații din ce în ce mai periculoase pentru bătrânul actor. Spre surprinderea tuturor, nu numai Duke va supraviețui, ci și cariera de producător a lui Max, căci filmul se va dovedi un succes zdrobitor. Parere personala + Nota : Din punctul meu de vedere acesta ar trebuii sa fie un film bun , inca nu l am vazut , dar parerea mea este ca are ceva oldschool in el , actorii , ei sunt Oldschool si presupun ca este un film pe cinste, nota mea ar fii mult mai mare decat pe imdb un 5.7 avand in vedere actorii care sunt in acest film Trailer : 1 Grup facebook pentru pasionatii de filme : https://www.facebook.com/groups/235611107629452
Recommended Posts