[ Fotbal ] Dinamoviştii se tem de retrogradare! - Sport LIFE - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted

PTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9NGM4ZDM4MjhiZGE1YTYw

Poli Iași - Dinamo 1-0. Moldovenii se impun prin golul lui Andrei Cristea, iar Mircea Rednic îi bagă pe ”câini” în hora retrogradării.

Andrei Cristea i-a adus lui Poli Iași un nou succes important. La doar trei zile de la victoria cu Universitatea Craiova, din Cupă, scor 3-2, echipa lui Rednic a învins-o și pe Dinamo.

"Sunt foarte furios, era 0-0 cu puţine minute înainte de final, nu am avut agresivitate, concentrare. M-au supărat şi atacanţii, au arătat prea puţin, nu sunt mulţumit, trebuie să ajungem mai des în careu.

Ăsta e adevărul, nu suntem periculoşi în atac. Apoi, pierdem la fel meciurile, facem o greşeală şi nu avem noroc. Trebuie să arătăm ca o echipă, eu le spun ceva înainte de meci şi apoi planurile mele apar în presă. E rău pentru Dinamo. Nu ştiu dacă jucătorii, dar e cineva care dezvăluie", a declarat Dusan Uhrin după meci. 

Normal că ne e teamă şi de retrogradare. Şi Cupa României e un obiectiv, dar trebuie să ne axăm şi pe campionat, fiindcă ne aşteaptă meciuri foarte grele", a declarat mijlocaşul Alexandru Răuţă.  

Vali Lazăr: ”Dacă nu schimbăm ceva, suntem la retrogradare!”
Fotbalistul ”câinilor” a adăugat că se așteaptă la modificări în club, după această înfrângere care o aruncă pe Dinamo în ecuația retrogradării.

”Dacă nu schimbăm ceva, cu siguranță ne e frică de retrogradare. Trebuie să se întâmple ceva. Administrativ, jucători, staff, nu știu, dar trebuie să se schimbe ceva.

Cupa este obiectiv principal, primordial, poți ajunge în cupele europene, poți salva un sezon. Dar când joci în play-out la Iași, te gândești la cupă? Plus că ești doar în semifinală. Am pregătit ceva azi, am avut câteva ocazii, dar așa e la fotbal. Andrei Cristea poate juca până la 40 de ani, se pregătește, are calitate, îl ajută echipa”, a declarat Vali Lazăr.

Dinamo e pe locul nouă în Liga 1, cu 17 puncte, cu doar trei puncte peste Academica Clinceni, ocupanta locului 12, care duce la barajul pentru menţinerea în prima ligă. 

sursa:digisport.ro,telekomsport.ro