[Software] Android 11 pentru Samsung Galaxy Note 10/10+ este disponibil in Europa - Software - GAMELIFE România Jump to content

[Software] Android 11 pentru Samsung Galaxy Note 10/10+ este disponibil in Europa

Recommended Posts

• Members
Posted

Actualizarea si-a facut aparitia in mod clasic, in Germania, atat pentru Note 10 cat si pentru Note 10+.

Flagship-ul lansat de Samsung in 2019 a primit Android 11 si noua versiune a interfetei proprietare One UI, ajunsa la versiunea 3.0. Odata cu aceasta, nivelul de securitate al telefonului a ajuns la nivelul lunii decembrie 2020.

Cel mai probabil in urmatoarele 2 saptamani va ajunge si in Romania. Daca avem cititori care detin Galaxy Note 10/Note 10+ poate ne vor spune daca deja l-au primit sau nu.

Note 10 One ui 3.0OneUI Note 10 3.0

Pareri utilizatori:

• Dețin note 10+ si astazi 30 decembrie verific zilnic la actualizari software…deja eu dețin nivel de securitate la 1 decembrie 2020 la note 10 plus am meu…ar fi trebuit odata cu android 11 sa vină cu cel din ianuarie.
  • Note 10 plus security patch 1 dec 2020 android 10 … up to date … nimic nou deocamdata

sursa:arenait

• Like 1

www.gamelife.ro