[ Fotbal ] Revenire pentru FCSB? - Sport LIFE - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

ADIO, NITA? Sanse MINIME pentru Becali sa-l aduca! Ce suma ofera patronul FCSB si cat cere Sparta

• Becali se gandeste sa-l aduca inapoi pe Florin Nita, declarat disponibil de Sparta Praga.
  • Goalkeeperul de 32 de ani vrea si el sa revina, doar ca discutiile dintre partile implicate nu sunt deloc simple. Becali a incasat 1,35 milioane de euro pe Nita acum exact doi ani, dar l-ar vrea inapoi la cost minim. Conform Fanatik, suma maxima pe care Becali vrea s-o plateasca pentru Nita e 150 000 de euro. Cehii zambesc: vor de 3 ori mai mult! I-au stabilit cota la jumatate de milion de euro.
  • "Daca se inteleg cluburile, sunt sanse sa vin. Vreau sa ma recuperez repede dupa accidentare. Antrenorul mi-a spus ca voi avea sanse 50-50 cu celalalt portar. In pregatiri a fost foarte bine, m-am antrenat, in amicale am fost folosit destul de mult, dar m-am accidentat si trebuie sa mai stau inca o saptamana inainte sa incep antrenamentele", a spus Nita pentru Fanatik.

sursa: sport.ro

Salut.Sunt Petru. Cu ce te pot ajuta?