[ Fotbal ] ȚSKA Sofia – CFR Cluj 0-2 - Sport LIFE - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted

ȚSKA Sofia – CFR Cluj 0-2, Video Online, în grupele Europa League | Debut cu dreptul pentru echipa lui Dan Petrescu!

CFR Cluj a câștigat primul meci din grupele Europa League, scor 2-0 cu ȚSKA Sofia.
După o primă repriză fără gol marcat, Mario Rondon a deschis scorul în minutul 53, după o centrare perfectă a lui Ciprian Deac.
În minutul 73, Gabriel Debeljuh a fost faultat în careu de către Youga și arbitrul a dictat penalty în favoarea echipei din România. Ciprian Deac a fost cel care și-a asumat responsabilitatea și a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.
Petrescu spune că CFR a avut probleme la început pentru că CSKA este o echipă puternică, pe care fanii au împins-o de la spate: "CSKA a început foarte bine acest meci, ne-a dominat, dar am scăpat. În repriza a doua am controlat meciul și este o victorie meritată. Cred însă că și ei vor avea un cuvânt de spus, pentru că au o echipă bună. În primele minute ne-a surprins valoarea adversarului, pentru că în România nu avem așa adversari. Și fanii i-au împins de la spate, i-au împins în față.

Discursul lui Dan Petrescu după debutul perfect din grupele Europa League
Nu e corect ca ei să aibă fani și noi nu, dar asta e situația, bine că am câștigat. N-am schimbat nimic la pauză, le-am spus doar că trebuie să fim mai buni, să jucăm mai rapid, să facem pressing mai sus. În repriza a doua, cei din apărare au făcut un meci perfect și le-au dat curaj celor din atac. E o victorie mare!
Nici mie nu mi-a plăcut Deac, el poate mai mult. Fizic nu cred că a fost bine. El are execuțiile, execuții care de trei ani îl fac cel mai bun jucător de la CFR. Rondon merita acest gol, el răspunde și când intră titular, dar și când intră ca rezervă.

cfr.jpg

Sursa:digisport.ro,https://www.gsp.ro/

• Like 2