chiube Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 iPhone 12 este lansat de catre compania Apple fara o pereche de casti EarPods incluse in cutia dispozitivului, sau cel putin asta a spus Apple pe scena evenimentului in cadrul caruia a prezentat noile modele de telefoane, dar exista si exceptii de la aceasta regula. In Franta telefoanele iPhone 12 sunt vandute cu o pereche de casti EarPods incluse in cutie deoarece legislatia locala obliga toti producatorii de telefoane sa vanda doar dispozitive care au un kit hands-free inclus, asa ca Apple n-a prea avut de ales aici. Telefoanele iPhone 12 vandute in Franta sunt cu aproximativ 40 de euro mai scumpe decat cele vandute in Germania, de exemplu, dar e posibil sa fie vorba in principal doar de un sistem de taxare diferit, nu doar de pretul castilor, care oricum este mai mic. www.idevice.ro 1 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Hall Of Fame Might and Magic Posted October 18, 2020 Hall Of Fame Posted October 18, 2020 O decizie super idioata a conducerii companiei, cum naiba sa vinzi doar telefonul, fara incaracator, fara casti...
chiube Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 3 hours ago, Might and Magic said: O decizie super idioata a conducerii companiei, cum naiba sa vinzi doar telefonul, fara incaracator, fara casti... Scuza lor "Costurile mari la 5G" .. penibil Desi daca stai sa te gandesti, eu am 3 incarcatoare fast charge .. casti am AirPods urile, deci nu e atat de necesar, poate asa au gandit . TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Recommended Posts