[ PARANORMAL ] Pastorul care crede că există viață după moarte - Paranormal - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

Posted
pastor viata anterioara reincarnare, o femeie demonstreaza acest fapt

Un pastor crede că viața de după moarte este reală în 1.000 de studii de aproape de moarte

Fostul pastor creștin John Burke s-a confruntat cu o situație în care cercetările sale privind experiențele de moarte apropiată (NDE) l-au determinat să își schimbe radical părerea despre viața după moarte.

Burke a intervievat mai mult de o mie de persoane care au avut experiențe NDE și a descoperit că multe dintre ele au raportat întâlniri cu „entități demonice”. Aceste povești au fost atât de convingătoare încât l-au forțat să privească textele biblice dintr-un unghi nou, luându-le mai literal ca niciodată.

„Faptul că am învățat acest lucru mi-a schimbat de fapt teologia – chiar și în calitate de creștin și chiar și în calitate de pastor”, a recunoscut Burke într-un interviu acordat podcaster-ului Shawn Ryan.

„Obișnuiam să cred că o mare parte din aceste lucruri erau doar fantezie sau metaforă, dar acum sunt convins că raiul și iadul nu sunt doar concepte, ci o realitate care există dincolo de lumea noastră fizică.”

Unul dintre cele mai emoționante cazuri povestite de Burke a fost cel al prietenului său Jim Woodford, care a trăit o NDE după ce a luat accidental o supradoză de analgezice prescrise pentru sindromul Guillain-Barré, foarte dureros.

Woodford a descris călătoria printr-un „tunel de lumină” și, ulterior, a văzut o vale întunecată despre care a spus că era „chiar mai întunecată” decât cea mai întunecată vale neagră pe care și-o putea imagina.

Mi-a spus: ‘Știi, când mori, simt cum focul trece prin mine’. Și și-a dat seama: „Niciodată nu i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru viața pe care credeam că am creat-o.” Am auzit destule despre asta ca să știu că nu vrei să aștepți până în ultima clipă, dar Dumnezeu îi urmărește pe oameni până în ultima clipă.”

Jim a relatat că a trecut printr-un „tunel de lumină” care este comun în multe descrieri ale experiențelor de moarte apropiată. Pastorul a continuat:

„Trece prin acest tunel de lumină și apoi iese… dar apoi vede această frumusețe în dreapta, dar apoi este aproape ca o linie de demarcație, iar apoi devine din ce în ce mai gri și mai negru, iar apoi este o prăpastie neagră ca jetul, care pur și simplu se termină în neant.”

„Din curiozitate, a început să meargă acolo pentru a vedea cum este și a spus: „Imaginează-ți că te uiți în jos în cea mai întunecată vale neagră pe care ți-o poți imagina, dar mai întunecată”. Apoi a văzut un mic punct de lumină în depărtare, aproape ca un foc de tabără, și a auzit ceva deschizându-se, și a văzut acest lucru ieșind, și acest lucru a venit pentru el, și îi știe numele, și înțelege că a vrut să îl revendice.”

Povești ca acestea nu numai că i-au întărit lui Burke credința în existența literală a dimensiunilor raiului și iadului, dar l-au determinat să creadă că ființele supranaturale descrise în Vechiul Testament erau, de asemenea, reale.

„Există specii create de Dumnezeu în afara umanității care există în dimensiuni dincolo de a noastră” , a adăugat el.

Unii experți explică aceste povești ca fiind halucinații, în timp ce alții le văd ca pe o dovadă că viața continuă dincolo de ceea ce putem cunoaște, vedea și imagina.

View the full article

Nickname : Yuly ❤️

Moderator : Categoria Descopera 

Experienta : starting now ->>>

Un share la posturile mele ar fi superb !