Members madalin. Posted August 24, 2020 Members Posted August 24, 2020 (edited) Salut, acest topic este destinat jucatorilor / playerilor de VALORANT Dragii mei, sunt curios ce ideei si ce sugestii aveti pentru un " Valorant pe placul vostru " asa ca, astept replay-urile voastre Nume : Rank : Sugestia ta : De ce crezi ca sugestia ta ar fi buna ? : Alte obiectii ? : Pentru un topic cat mai frumos am sa va impun cateva reguli : - Nu este permis limbajul licentios / vulgar - Nu este permisa batjocora de model cat si de topic / alti membrii - Fiecare isi poate expune opinia fara ca nimeni sa ii reproseze nimic - Nu repostati sugestia / ideea unuia din membrii ( repost ) - Este permis cate 3 sugestii de fiecare ( adica 3 post-uri diferite nu 3 sugestii intr-un singur model ) - Este permisa critica constructiva de ex Y a avut sugestia : ar fi ok sa se adauge in valorant grenazi iar tu X ii poti da quote cu " Uite, grenazile ar fi inutile deoarece skill-urile agentilor au deja grenazi, i-ar face inutili " Edited August 24, 2020 by Manevraa 𝖎𝖓𝖘𝖙𝖆𝖌𝖗𝖆𝖒 : 𝖒𝖆𝖉𝖆𝖑𝖎𝖓.𝖏𝖕𝖌
Members madalin. Posted August 24, 2020 Author Members Posted August 24, 2020 Ex : Nume : razx3 Rank : silver Sugestia ta : In opinia mea ar fi ok un sistem imbunatatit de repartizare de ex : x este unranked iar y din echipa adversa este diamond, ar trebuii reparat / imbunatatit De ce crezi ca sugestia ta ar fi buna ? : Asta ar aduce un plus de jucatori dupa parerea mea si de calitate nu cantitate Alte obiectii ? : Multumesc de timpul acordat ! 𝖎𝖓𝖘𝖙𝖆𝖌𝖗𝖆𝖒 : 𝖒𝖆𝖉𝖆𝖑𝖎𝖓.𝖏𝖕𝖌
Recommended Posts