Administrators th3#afk Posted August 2, 2020 Administrators Posted August 2, 2020 Dragostea nu exista doar 3 ani , exista cat timp vor cele doua persoane care se iubesc ! Era o seara frumoasa de vara , luna plina , vantul adia usor la fereastra intredeschisa prin care puteam auzi cum frunzele se zbat sa alerge cat mai rapid prin toate locurile posibile ! Incercand sa adorm , primesc o intrebare care putin te face sa gandesti la totul ce este in jurul tau , la lucrurile care le ai facut ziua precedenta si in acelasi timp daca ai gresit cu ceva : ma iubesti ? Putin obosit , raspund sec : cuvantul iubire stii ca nu ma caracterizeaza dar pot sa ti spun doar ca daca te-am ales dintre toate femeile ce sunt in aceasta lume , inseamna ca da , pot sa zic te iubesc atunci ! Ma saruta pe obraz , in incercarea de a-si masca supararea si urmeaza o noua intrebare la care de data asta n am putut avea un raspuns pe moment : ma vei mai iubi si dupa 3 ani ? Pentru ca eu te voi iubi ! Daruieste i persoanei de o iubesti , aripi pentru a zbura , radacini pentru a se intoarce si motive pentru a ramane ! Tot alearga unii mereu si incearca sa puna dragostea in perioade scurte de timp ! Se bat cu pumnii in piept strigand ca te iubesc cum nimeni nu te a iubit si totusi poate fi atat de fals ! Ceea ce traiesti pentru cineva la un moment dat se termina ! Ei au dreptate , pentru ca odata tot ei au pus capat la relatia vietii lor ! Si in trecut tot ei au lasat si au fost parasiti! Si de aici si frustrarea ! "Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt eu cand sunt în preajma ta." Nu poti pune conditii sau motive cand iubesti ! Dragostea nu ofera motive , nu este un targ "te iubesc pentru ca ma iubesti ". Cand iubesti , iubesti fara a tine cont de ganduri in plus , de oameni in plus , de timp , de vreme ! Nu trebuie sa va spun eu asta , ca cei care ati iubit cu adevarat cel putin o data in viata , o stiti cel mai bine ! Daca am compara relatii fericite , de succes si relatiile fara o sansa la viitor v-ati da seama din prima ca diferenta o face nu felul relatiei si nici de cand aceasta este ci implicarea celor doi oameni si modul lor de a iubi dincolo de incercari si mai ales de orgoliu ! "Nu ma iubi cum te iubesc eu , iubeste ma cum stii tu sa iubesti !" [Viorel Vintila] Dragostea nu exista doar 3 ani sau poate doar o zi ! Nu e ca si cum vezi o inghetata si imi zici o vreau ca imi place ! Dragostea nu este un sentiment care iti place in acel moment ! De fapt nimeni nu stie cat ea exista ! Nimeni altcineva decat cei care sunt implicati direct , adica cei care iubesc! De ei , depinde durata , felul , intensitatea si reciprocitatea unei iubiri ! Doar ei pot decide , cand va incepe relatia si cand se va termina ! Restul vor avea drept la replica doar atunci cand vor trai dragostea ! De asta nu ascultati niciodata de cei care va spun sa iubiti mult sau sa nu va puneti inima la bataie ca veti suferi ! Mai bine ascultati de persoana care este langa voi ! Comunicati mai des , iubiti mai mult , traiti mai intens ! Ce prostie sa tii cont de povesti , de reguli , de indicii , de alte exemple ! Si apoi sigur veti ajunge sa regretati , sa reprosezi altora ca nu ti-au dat liniste ca construiesti in doi si nu in masa ! „Te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fara complexitati sau mandrie; te iubesc pentru ca nu stiu alta cale…” [Pablo Neruda] Dragostea nu exista doi sau trei sau zece ani ! Exista atat timp cat vreti voi sa existe . Si nu doar ca vreti , dar lucrati la asta in fiecare zi , sustinand , oferind , iubind frumos ! Gasind dupa orice cearta un compromis , dupa suparare un motiv de bucurie , dupa fiecare neintelegere , o imbratisare cat o mie de cuvinte ! Asta face diferenta intre o dragoste de moment si una pe viata ! Anume asta si nu parerile altora ! Aveti nevoie de atat de putin pentru a fi fericiti iar voi cautati pretexte pentru a pune capat din cauza ca orgoliul este mai mare decat orice poveste care putea fi magnifica , superba si nedeterminata ! Prostii ! Iar in dragoste nu exista prostii ! Poate in pat , dar asta este deja alt subiect ! Iubiti sincer si nu mai cautati sa va impinga cineva pe la spate sa iubiti sincer! Dragostea nu exista doar 3 ani , exista cat timp vor cele doua persoane care se iubesc ! Sursa : jurnalulunuivisator.ro 1 Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator/ Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025
Recommended Posts