June 25, 20206 yr Members Salutare, Hai sa vedem cati jucatori de League of legends sunt in comunitatea noastra. Postati toti care jucati aici: Nume joc: Regiune: Divizie actuala: Pentru a incepe sa ne strangem sa jucam impreuna sau chiar intre noi. Incep eu: Nume joc: Qu3sTz Regiune: EUNE Divizie actuala: Gold 4(solo), Gold 3(tft), Gold 4(flex). Edited June 25, 20206 yr by Alexandru Armanu "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
June 25, 20206 yr Members Nume joc: BðBo Regiune: EUNE Divizie actuala: silver 4 fost gold ( solo/duo ), iron 4 (tft), flex ( nu am jucat flex sez asta ) Edited June 25, 20206 yr by Shoby
June 25, 20206 yr Members Nume joc: TheBBarrage Regiune: EUNE Divizie actuala: Bronz4 fost silver 3 (solo/duo) , silver 2 (tft) , flex nu am Edited June 25, 20206 yr by Thebbarrage The Best
June 27, 20206 yr Nume joc: Seriful31 Regiune: EUNE Divizie actuala: B4 , G4, I3 KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
June 30, 20206 yr Author Members 23 hours ago, poE said: Nume joc:F3dEx Regiune:eune Divizie actuala: nu am jucat rank.... On 6/29/2020 at 7:26 PM, hasty said: Nume joc: h0rnny Regiune: EUNE Divizie actuala: Silver 2, ex. Gold 4 On 6/27/2020 at 10:10 AM, Seriful said: Nume joc: Seriful31 Regiune: EUNE Divizie actuala: B4 , G4, I3 On 6/25/2020 at 10:07 PM, Thebbarrage said: Nume joc: TheBBarrage Regiune: EUNE Divizie actuala: Bronz4 fost silver 3 (solo/duo) , silver 2 (tft) , flex nu am Va adaug la prieteni. Urmeaza cat de curand o competitie de LoL 1v1. "Îndrăznește pentru a face!' RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP TFT RANK - Qu3sTz
Salutare,
Hai sa vedem cati jucatori de League of legends sunt in comunitatea noastra.
Postati toti care jucati aici:
Pentru a incepe sa ne strangem sa jucam impreuna sau chiar intre noi.
Incep eu:
Edited by Alexandru Armanu
"Îndrăznește pentru a face!'
RESPAWN.GAMELIFE.RO & ARENA.GAMELIFE.RO
Grup CS:GO Romania | GameLife Romania Pagina Oficiala | Steam Group AWP
TFT RANK - Qu3sTz