cReTzUUUU Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 CFR Cluj a remiza scor 1-1 cu Sevilla, in mansa tur a 16-imilor Europa League. Scorul a fost deschis de Deac dintr-un penalty acordat cu ajutorul sistemului VAR (min. 59), iar En Nesyri a egalat in minutul 82 dupa o faza bizara la poarta ardelenilor. Ciprian Deac a declarat "Sunt foare suparat pentru ca nu am reusit sa tinem de rezultat si am luat gol dintr-o faza fixa. Suntem putin frustrati pentru ca nu am reusit sa castigam, dar am aratat ca prin determinate si munca am reusit sa rezistam in fata unor jucatori puternici, care joaca la nationalele lor. “Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da 100 % noi vom încerca să dăm 150 %. E clar că Sevilla este echipa favorită, dar noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie. Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm să nu mai avem asemenea momente, pentru că Sevilla este o echipă care, dacă nu eşti atent, te poate taxa în orice moment”, Deac e convins că va juca joi meciul carierei: "Da, cred că este şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului”. Dan Petrescu a ramas impresionat de calitatea gazonului de pe stadionul Sevilliei. "Bursucul" spune ca nici macar in Anglia n-a vazut un teren atat de bun "Am crezut ca jucam golf cand m-am dus pe teren. Si in Anglia cand am fost terenul era senzational, dar parca nu ca acesta", a spus Dan Petrescu la conferinta de presa de dinaintea meciului dintre Sevilla si CFR Cluj, Arbitrul leton Andris Treimanis (34 de ani) va conduce meciul de joi, 27 februarie, de pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”. Treimanis va fi ajutat de asistenții Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs, iar arrbitru de rezervă va fi Aleksandrs Golubevs. Englezii Stuart Attwell (arbitru VAR) și Lee Betts (asistent VAR) completează brigada de arbitri. surse:digisport.ro,ziare.ro,sport.ro
Recommended Posts