cReTzUUUU Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Viitorul, care la finalul sezonului 2016-2017 a dat lovitura în Liga 1, când a câștigat campionatul, în dauna FCSB-ului, va evolua în actualul sezon pentru play-out. Viitorul nu a reuşit să marcheze în meciul cu Academica Clinceni, scor 0-0, pe teren propriu.,fără șut pe poartă până în minutul 75, o statistică dureroasă pentru Viitorul, care a ratat play-off-ul și va juca în play-out alături de Dinamo București. Rivaldinho a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 78, însă șutul lui Rivaldinho a fost respins de Patriche. O victorie a Viitorului n-ar fi schimbat nimic, în condițiile în care atât Astra cât și Gaz Metan Mediaș și-au obținut calificarea matematică în play-off pe teren. În schimb, Academica va juca în playout şi are planuri de salvare.Gabi Matei, fundaşul dreapta transferat de Academica de la FCSB a fost sincer după meci: ”Scopul scuză mijloacele. Ştiam că Viitorul este o echipă de posesie, iar noi am lucrat toată săptămâna să contracarăm ce joacă ei. Cred eu că ne-a ieşit”. Echipele de start Viitorul: Căbuz – R. Boboc, Mladen, V. Ghiță, De Nooijer – C. Matei, Artean, C. Ganea – Ciobanu – A. Chițu, Rivaldinho Academica: Santos – Matei, Bejan, Munoz, Dobrescu – Albu – Merloi, Cebotaru, Vojtus, Andrei Ion – Moussa surse:digisport.ro,www.fanatik.ro 2
Recommended Posts