[Music] Ce înseamnă muzica pentru tine? - Youtube - GAMELIFE România Jump to content

Te ajută muzica să ai o altă stare de spirit?/îți oferă un alt vibe?  

11 members have voted

1. 1. Te ajută muzica să ai o altă stare de spirit?/îți oferă un alt vibe?

• Da, mă ajută să mă liniştesc.
    • Nu, doar simt nevoia să ascult.
      0

Recommended Posts

Posted

După cum spune și titlul, vreau să exprimați ce semnifică muzica pentru tine ca persoană.

Model: 

• 1. Are efect terapeutic (te ajută să te relaxezi când ești într-o situație destul de sensibilă?)

Dacă da, cum justifici asta? 

• 2. Ascultați un anumit gen muzical în funcție de starea pe care o ai?

Dacă da, cum justifici asta și care este efectul ulterior? 

• 3. Sunteți influențați de genul muzical pe care îl ascultați?

• 4. Te-a ajutat un anumit gen muzical să te descoperi pe tine ca om, sau să îți deschidă cumva ochii în legătură cu anumite lucruri? 

Dacă da, cum a reușit/și dacă te simți mai câștigat? 

• Like 3

yncKMJ0.gif

3678836.png

• 3 weeks later...
Posted
  • 1. Are efect terapeutic (te ajută să te relaxezi când ești într-o situație destul de sensibilă?)

Mereu cand ies de la munca, imi pun castile in urechi pentru a asculta muzica. De ce? Pentru ca ma relaxeaza, pentru ca ma duce intr-o alta dimensiune, ma face sa ma gandesc la total altceva

Dacă da, cum justifici asta și care este efectul ulterior? 

Nu am neaparat un gen de muzica, in playlist-ul meu este foarte multa muzica comerciala, trap sau rap . Depinde in ce imprejurare ma aflu.

Da, tocmai ce ziceam la intrebarea de sus, depinde de imprejurare

Daca sunt la sala, clar voi alege un gen de muzica motivationala sau hard

Daca ies de la munca, poate am o stare mai moale si am nevoie de muzica calda, care sa-mi transmita liniste si principalmente text dar si prin linia melodica . 

• 4. Te-a ajutat un anumit gen muzical să te descoperi pe tine ca om, sau să îți deschidă cumva ochii în legătură cu anumite lucruri? 

Dacă da, cum a reușit/și dacă te simți mai câștigat? 

Multe melodii au o tematica, multe melodii au o poveste, multe melodii au cuvinte alese

Nu pot spune ca mi-a deschis ochii sau ca ma ajutat sa ma descopar, dar pot spune ca ma ajuta sa ma pastrez asa cum sunt eu!

76561198361326087.png

TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017

174855.png  facebook-new.png

#statiincasa

• 2 weeks later...
  • Administrators
Posted

1. Are efect terapeutic (te ajută să te relaxezi când ești într-o situație destul de sensibilă?)

In momentul in care asculti muzica , pe langa relaxare , mai exista si o fericire pe moment , care iti ofera o alta dispozitie , plecand de la modul stres , la cel linistit .

2. Ascultați un anumit gen muzical în funcție de starea pe care o ai?

Normal , ca orice om , fiecare asculta o melodie , un gen , asa cum este dispus . Eu de exemplu , cand sunt deprimat , ascult mult indiferent si dmc .

3. Sunteți influențați de genul muzical pe care îl ascultați?

Nu chiar , adica unii canta despre omoruri , furturi etc , dar asta nu inseamna ca eu ma apuc de asa ceva:)) 

4. Te-a ajutat un anumit gen muzical să te descoperi pe tine ca om, sau să îți deschidă cumva ochii în legătură cu anumite lucruri? 

da , rapp ul . Cateodata sunt anumite piese care pur si simplu te diferentiaza versus de povestea ta si iti dai seama ca prin orice esti unic !

Blog personal : https://www.facebook.com/jurnalulunuivisator/

Canal youtube : https://www.youtube.com/gabytzuspecial

Grup muzica : https://www.facebook.com/groups/muzica2025

FQ9snHC.gif

• 3 weeks later...
Posted

Din câte știu, muzica e medicament pentru minte, și cred că am spus tot cu asta

Da, sincer, mereu starea mea depinde de muzica pe care o ascult, dacă am o stare de că*at intru pe ceva muzica mai depresivă, și tot așa

Da, ascult multă muzică despre droguri, alcool etc.. fac parte din această categorie

Că n-o să apuc 40 =]]

1.gif

Posted

Din proprie experiența muzica schimba un om de la o stare la alta, te ajuta să depășești anumite situații.

Acest lucru se întamplă la toate persoanele, asculți o muzica care îți dă un ritm când esti fericit și îți menține starea, așa se întamplă și în cazuri mai nefericite.

Foarte mult, eu ascult piese ritmate cu versuri si putin boom boom, cum ar fi Martin Garrix și mă schimbă complet, îmi trasmite un un anumit vibe care mă face să ma simt mai bine.

Da, ascultând anumite genuri de muzica am descoperit cum reactionez la acestea și care este cu adevarat efectul lor.

GAMELIFE Romania

• 1 month later...
  • Members
Posted

Are multe efecte muzica in orice moment , nu coneaza in ce stare sunt dar cand o ascult ma relaxeaza complect stiti cum este ar fii culmea sa pleci cu masina sa nu pui muzica clar.

In general ascult mixuri hip-hop si rap, orice stare as avea tot muzica asta ma relaxeaza cel mai mult.

Nu sunt influentat dar imi place muzica ritmata 

Da muzica hip-hop ma facut sa invat sa dansez cand eram mic si inca mai stiu sa dansez pe acest gen de muzica , chiar nu am mai facut asta de multa vreme, dupa terminarea acestui post o sa pun o piesa sa vad ce mai stiu :))

b_350_20_800000_ffff00_000000_800000.png

CLICK VOT SERVER  IMAGE

sageata.gif1211_15992975172095952595.gif?09050sageata.gif