May 12, 20206 yr Members Un joc strategic foarte bun care merita incercat, eu l.am jucat o perioada de timp ⚡Don't be a loser, buy a defuzer⚡
May 13, 20206 yr Members E un joc care se bazeaza exclusiv pe tactic fights avand multe seturi de combo si moduri impecabile lupta, povestea jocului este una plictisitoare cu un scenariu prost, dar modurile de lupta compenseaza asta, intr-o lume post-apocaliptica, ti se ofera posibilitatea de a manui cele mai badass arme numite Gods-Arcs, folosind abilitatile oferite de joc nu te vei plictisi de el prea curand, jocul contine co-op, un mod mult mai usor de a infrange un oponent clasat drep "boss" in joc fiind numiti "Aragami", recomand cu placere si caldura ! "Killing is a passion" OLDCS.GAMELIFE.RO
May 13, 20206 yr Members Joc super strategic,super tare . L-am jucat o perioada in trecut si merita tot . ❤️ Respect
May 13, 20206 yr Imi place jocul,are o poveste buna.Cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie jocul este ,,DISTRACTIV" 😃
May 13, 20206 yr Members Nu am jucat acest joc, dar din gameplay-urile vazute cu el, nu pare cine stie ce.
May 13, 20206 yr Members Bandai nu a dat niciodata gres cu acest tip de jocuri, un joc excelent, il recomand cu drag
Păreri despre acest joc ?