Members Slow00 Posted May 12, 2020 Members Posted May 12, 2020 (edited) -> Nickname: Slow00 -> Varsta : 19 -> IP : 86.120.131.100 (este dinamic) -> STEAM ID : nu am cs-ul cumparat. -> Ora/data : 10:20, 12.05.2020 -> Harta : inferno -> Adminul care ti-a dat ban : - -> Print Consola: https://imgur.com/a/ZUBlLJi (nu am din consola, nu am apucat sa fac ca am iesit din joc) -> Motiv : move commands flooding (burst). Nu stiu exact ce e motivul asta, doar ca ma jucam, mi se blocase probabil din cauza internetului, si dupa 10 secunde imi apare ca am fost banat. Edited May 13, 2020 by ASASIN
Members ASASIN Posted May 12, 2020 Members Posted May 12, 2020 (edited) Salut , Poti incerca sa te conectezi din nou catre server , ai fost banat automat de catre krond functions din cauza problemei conexiuni intre client - server , incearca sa reinstalezi clientul in sine ( Counter-strike-ul ) . Din cauza repetarii continuu a conexiuni intre tine si server ai fost banat 15 minute automat , este o protectie anti-exploit benefica serverului . In concluzie sa eviti pe viitor astfel de probleme incearca sa opresti majoritatea executabilelor ce folosesc la scara larga bandwith ( latimea de banda a providerului ) , exemple de executabile ce duc la astfel de probleme si la un lag / ping crescut ( utorrent , internet explorer , google chrome , s.a.m.d , executabile ce au la baza in special latimea de banda la scara high ) PS : Astept reply daca s-a rezolvat problema , ori daca persista sa putem remedia sau rezolva eroarea dupa caz . Multumesc frumos , o zi buna ! Update ! Au trecut mai bine de 24 de ore de la raspunsul meu , sper ca in cele din urma ai reusit sa-ti stabilizezi conexiunea si te-ai putut conecta pe server , daca totusi inca n-ai reusit acest lucru ,te rog contacteaza-ma prin mesaj privat aici pe forum . Acestea fiind spuse Thread Locked ! Edited May 13, 2020 by ASASIN Solved 2
Recommended Posts