[RS] - [Cerere Unban] Slow00 [ SOLVED ] - ✨[ RESPAWN ] ╰☆╮ Un-Ban - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted (edited)
-> Nickname: Slow00
-> Varsta : 19
-> IP : 86.120.131.100 (este dinamic)
-> STEAM ID : nu am cs-ul cumparat.
-> Ora/data : 10:20, 12.05.2020
-> Harta : inferno
-> Adminul care ti-a dat ban : -
-> Print Consola: https://imgur.com/a/ZUBlLJi (nu am din consola, nu am apucat sa fac ca am iesit din joc)
-> Motiv : move commands flooding (burst). Nu stiu exact ce e motivul asta, doar ca ma jucam, mi se blocase probabil din cauza internetului, si dupa 10 secunde imi apare ca am fost banat.
Edited by ASASIN
  • Members
Posted (edited)

Salut ,

Poti incerca sa te conectezi din nou catre server , ai fost banat automat de catre krond functions din cauza problemei conexiuni intre client - server , incearca sa reinstalezi clientul in sine ( Counter-strike-ul ) .

Din cauza repetarii continuu a conexiuni intre tine si server ai fost banat 15 minute automat , este o protectie anti-exploit benefica serverului . 

In concluzie sa eviti pe viitor astfel de probleme incearca sa opresti majoritatea executabilelor ce folosesc la scara larga bandwith ( latimea de banda a providerului ) , exemple de executabile ce duc la astfel de probleme si la un lag / ping crescut ( utorrent , internet explorer , google chrome , s.a.m.d , executabile ce au la baza in special latimea de banda la scara high ) 

PS : Astept reply daca s-a rezolvat problema  , ori daca persista sa putem remedia sau rezolva eroarea dupa caz . Multumesc frumos , o zi buna !  

Update ! 

Au trecut mai bine de 24 de ore de la raspunsul meu , sper ca in cele din urma ai reusit sa-ti stabilizezi conexiunea si te-ai putut conecta pe server , daca totusi inca n-ai reusit acest lucru ,te rog contacteaza-ma prin mesaj privat aici pe forum . Acestea fiind spuse Thread Locked  ! 

Edited by ASASIN
Solved
  • Like 2

spacer.png 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information