Request Ban Lord Horizon - ✨[ RESPAWN ] ╰☆╮ Un-Ban - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted
-> Nickname: r3kiNNz0r! 
-> Varsta : - 24 
-> Numele codatului - Lord Horizon 
-> 
-> Ora/data : 31/12/23
-> Harta : de_dust2
-> Motiv- Am scris aici cererea pentru ca nu am gasit unde se face un request de ban a codatilor , mai jos aveti dovata ca Lord are wall , in special pentru admninul Echo life care mi-a zis ca l-a verificat si e curat, poftim bro demo , credca nu v-om avea dubii ca e un codat, in special uitativa de la secunda 50, multumesc 

-> Dovada: https://www.mediafire.com/file/k5lak9zf6jysa0z/0-02-05-de7f792564d6111177e576ede552607bf6d63a88eceee500ca2b6ba0382c0a9b_b6c465e8b9cb309.mp4/file
  • Haha 1
  • Scripter
Posted

nu inteleg... ai facut ... video la video :)) ceva de genul asta vad eu asta :))
daca incarcai demo ( fisierul .dem ) puteam sa vedem mai clar

dar si fara a vedea clar nu avem nevoie de alte modalitati/resurse pentru a realiza ca jucatorul este curat
nu vad nici o faza de wall in primul rand secanda 50... nu inteleg ce ti sa parut tie suspect ... a facut prea multe kill-uri ?

in orice caz, jucatorul este curat, dar decizia nu imi revine mie @ COSMIN ?

277198.png?1730931816

• Administrators
Posted
1 minute ago, @LeX said:

nu inteleg... ai facut ... video la video :)) ceva de genul asta vad eu asta :))
daca incarcai demo ( fisierul .dem ) puteam sa vedem mai clar

dar si fara a vedea clar nu avem nevoie de alte modalitati/resurse pentru a realiza ca jucatorul este curat
nu vad nici o faza de wall in primul rand secanda 50... nu inteleg ce ti sa parut tie suspect ... a facut prea multe kill-uri ?

in orice caz, jucatorul este curat, dar decizia nu imi revine mie @ COSMIN ?

Am vazut si eu video ul si e curat, pe viitor pui demo ca sa-l vedem mai clar nu faci video..

:topicinchis:

spacer.png

Vmao0.gifE1.png   Vmao0.gif

yncKMJ0.gif

spacer.png 

spacer.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information