cReTzUUUU Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Peluza Cătălin Hîldan i-a mulțumit public mijlocașului legitimat la Slavia Praga, printr-un mesaj special postat pe Facebook: "Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane. Ieri am vorbit cu Nicolae Stanciu și l-am întrebat cu uimire și recunoștință de ce a făcut asta. ”Pentru că fotbalul românesc nu-și permite să piardă o echipă ca Dinamo”. Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!", se arată în mesajul suporterilor. Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a anunțat că a acceptat oferta făcută de ”Asociația Dinamoviști pentru Dinamo” și e gata să vândă pachetul majoritar al clubului. sursa:digisport.ro
Recommended Posts