Leo Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Păreri ? Dacă îl jucați careva, căutați-mă, poate chiar construim un clan, dacă suntem mai mulți
Members Zekarjah Posted April 23, 2020 Members Posted April 23, 2020 Foarte mult content pe gratis, merita incercat de cei ce nu au facut-o deja.
Members Sebalaw Posted April 23, 2020 Members Posted April 23, 2020 Unul dintre jocurile mele preferate, unii oameni ar putea spune că grind-ul îl omoară, nu cred. Există atât de multe lucruri de făcut în acest joc, atât de multe de explorat, atâtea mecanici de stăpânit, atât de multe elemente de încercat. Ar fi nevoie de ceva timp pentru ca o persoană normală să spună că nu are nimic de făcut în acest joc și, chiar dacă cineva a terminat de făcut totul și literalmente nu are nimic de făcut, există șanse mari ca o actualizare să apară în curând și o va face. aduce conținut nou. Don't be a loser, buy a defuzer
Members BadBoy Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Un joc cu grafica surprinzatoare , foarte bun gameplay , online si merita incercat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Members cloudy Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Recomand jocul pasionatilor de shootere. Winners train, losers complain.
Lory_ Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Un joc foarte tare.Te lasa sa-ti faci avatarul si nava cum doresti+ca are o grafica bestiala si sa tinem cont ca totusi este un joc gratuit.
Members Emilutz Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 Acest joc este absolut uimitor, având în vedere faptul că este gratuit !! emilutzbossdeboss
Members Iodorobantu Posted April 26, 2020 Members Posted April 26, 2020 M-ați făcut curios acum îl instalez
Recommended Posts