Leo Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Tip creatie: (avatar, semnatura, banner etc.) : Avatar Dimensiuni: (avatar 150x250, sig max. 400x200) : Dimensiunile normale Text principal (Secundar obligatoriu: GameLife.Ro/ www.gamelife.ro) : Fondator ESL.GAMELIFE.RO Imagine/tematica: Doresc o lucrare în ae .. Alte precizari: Spor ! Link ultima cerere depusa: -
Members Fusion91 Posted April 15, 2020 Members Posted April 15, 2020 Sincer chiar nu am avut nici o idee ce sa fac, stiu ca animatia se invarte putin cam repede dar daca o sa vrei alta ramane sa iti fac cand o sa am ceva timp pentru ca dureaza ceva sa se rendeze imaginea. si am uitat sa setez timpul animatiei, plus ca si asa giful merge pe 300 de frame-uri la mai multe dureaza si mai mult sa rendeze Sper sa fie oarecum placuta. 2
Leo Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 42 minutes ago, Fusion91 said: Sincer chiar nu am avut nici o idee ce sa fac, stiu ca animatia se invarte putin cam repede dar daca o sa vrei alta ramane sa iti fac cand o sa am ceva timp pentru ca dureaza ceva sa se rendeze imaginea. si am uitat sa setez timpul animatiei, plus ca si asa giful merge pe 300 de frame-uri la mai multe dureaza si mai mult sa rendeze Sper sa fie oarecum placuta. Drăguță, dar prefer să mai aștept
Recommended Posts