Members Anxiety1360 Posted February 18, 2020 Members Posted February 18, 2020 Salut! Mă numesc Anxiety și astăzi o să facem review jocului GOD OF WAR 4. Deși lansat în 2018, acest joc încă putem zice ca are una dintre cele mai frumoase grafici de până acum. Fanii GOD OF WAR l-au așteptat cu sufletul la gura, ei fiind surprinși de noul KRATOS și noul STORYLINE . Acțiunea nu se mai petrece in Grecia antica , ci in Țările Nordice alături de fiul sau ATREUS . Jocul este dezvolat SCE Santa Monica Studio și este disponibil doar pentru platforma PS4. A câștigat premiul de JOCUL ANULUI (GOTY) și multe alte premii pentru STORYLINE-UL briliant. Prețul de lansare a fost de 69.99$ USD dar între timp a scazut la aproximativ 15-20$ USD deoarece a devenit un PLAYSTATION HIT. Părerea mea despre acest joc este una foarte bună. Este o tradiție pentru orice gamer de PlayStation. Nota mea pentru acest joc este 10/10. Vă doresc o zi frumoasă! Unele informații au fost preluate prin site-uri precum : Wikipedia/ Reddit / 2 Salut.Sunt Petru. Cu ce te pot ajuta?
Members Crunk Posted February 19, 2020 Members Posted February 19, 2020 Un joc de nota 10 . Parerea mea Urmand si altele precum , The Lust of us , far Cry Primal...s.a 1-If i'm doing better than you , you're a noob. 2. If you're doing better than me , you have no life. 3. If everyone is doing better than me , i have lag .
Members PiTTBuLL Posted March 4, 2020 Members Posted March 4, 2020 Un joc de nota 1000+ cei drept inca nu l-am terminat pentru ca nu am avut timp dar pana acuma sunt foarte impresionat de grafica de sunet de story I love GoD of War
Recommended Posts