[GAMING REVIEWS] GOD OF WAR 4 - Gamelife News Hub– Știri, Lansări și Actualizări Gaming - GAMELIFE România Jump to content

Recommended Posts

• Members
Posted

Salut! Mă numesc Anxiety și astăzi o să facem review jocului GOD OF WAR 4.

Imagini pentru god of war 4

• Deși lansat în 2018, acest joc încă putem zice ca are una dintre cele mai frumoase grafici de până acum.
  • Fanii GOD OF WAR l-au așteptat cu sufletul la gura, ei fiind surprinși de noul KRATOS și noul STORYLINE . 
  • Acțiunea nu se mai petrece in Grecia antica , ci in Țările Nordice alături de fiul sau ATREUS .
  • Jocul este dezvolat SCE Santa Monica Studio  și este disponibil doar pentru platforma PS4.
  • A câștigat premiul de JOCUL ANULUI (GOTY) și multe alte premii pentru STORYLINE-UL briliant.
  • Prețul de lansare a fost de 69.99$ USD dar între timp a scazut la aproximativ 15-20$ USD deoarece a devenit un PLAYSTATION HIT.

Părerea mea despre acest joc este una foarte bună. Este o tradiție pentru orice gamer de PlayStation.

Nota mea pentru acest joc este 10/10.

Vă doresc o zi frumoasă!

Unele informații au fost preluate prin site-uri precum : Wikipedia/ Reddit /                                                  

• Like 2

Salut.Sunt Petru. Cu ce te pot ajuta?

• Members
Posted

Un joc de nota 10 . Parerea mea 

Urmand si altele precum , The Lust of us , far Cry Primal...s.a 

1-If i'm doing better than you , you're a noob.

2. If you're doing better than me , you have no life.

3. If everyone is doing better than me , i have lag .

• 2 weeks later...
  • Members
Posted

Un joc de nota 1000+ cei drept inca nu l-am terminat pentru ca nu am avut timp dar pana acuma sunt foarte impresionat de grafica de sunet de story 

I love GoD of War