poE Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Destul de reușite lucrările, continua sa muncești !!! PS:avatarul pentru mine a fost mișto și ultimul avatar pentru utzu e foarte tare !
Members MihaiMDFK Posted May 14, 2020 Author Members Posted May 14, 2020 Incerc sa imi schimb stilul putin 1
Members Fusion91 Posted May 14, 2020 Members Posted May 14, 2020 2 hours ago, MihaiMDFK said: Incerc sa imi schimb stilul putin Frumos, data viitoare te rog sa continta gamelife.ro pe ele. Sa nu se creada a fi rip-uri. Stiu ca sunt ale tale, dar sa fie.
Members MihaiMDFK Posted June 26, 2020 Author Members Posted June 26, 2020 (edited) O sa imi inchid portofoliul deoarece nu o sa se mai posteze in el. #LOCK Edited June 26, 2020 by MihaiMDFK
HazZaRD Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Incearca sa te axezi si pe redimensionare. Cand redimensionezi tine apasat shift si trage de colt, pentru a nu distorsiona stock-ul. 1
Members aleksander Posted January 5, 2021 Members Posted January 5, 2021 pe astea le face si un copil de 14 ani in paint 1 1
Members MihaiMDFK Posted January 5, 2021 Author Members Posted January 5, 2021 5 hours ago, aleksander said: pe astea le face si un copil de 14 ani in paint foarte fain frate, da macar eu nu fac ripp uri
Members SaSuk3 Posted January 6, 2021 Members Posted January 6, 2021 (edited) 12 hours ago, aleksander said: pe astea le face si un copil de 14 ani in paint Tu pari sa ai o problema , ba aici cu 14 ani , ba la mine ca nu am evoluat de cand m-ai vazut tu ultima oara cand nici nu ai sa compari o lucrare veche cu ce fac acum , eu zic sa te abtii daca nu ai nimic constructiv de adaugat. Edited January 6, 2021 by SaSuk3
Members aleksander Posted January 6, 2021 Members Posted January 6, 2021 14 hours ago, MihaiMDFK said: foarte fain frate, da macar eu nu fac ripp uri Te invit la un battle ca să îți inchid frumușel gurița, te bagi? 7 hours ago, SaSuk3 said: Tu pari sa ai o problema , ba aici cu 14 ani , ba la mine ca nu am evoluat de cand m-ai vazut tu ultima oara cand nici nu ai sa compari o lucrare veche cu ce fac acum , eu zic sa te abtii daca nu ai nimic constructiv de adaugat. Cu tine nu am nici o problema, pana la urmă fiecare are stilul sau unic de a face avatare semnaturi bannere smudge uri si alte cele, doar ca nu stiu daca observi dar la ăsta n portofoliu apar unele lucrări bune, altele mai puțin bune.. Ca un sfat ce sa ii zic, sa bage tutoriale la greu, youtube ul e plin de asa ceva.
Recommended Posts