utzu Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Numele Filmului : Miami Bici Actori : Matei Dima, Codin Maticiuc, Florin Piersic Jr. Regia : Jesús del Cerro Link imdb si nota imbd : Link imdb, nota 7,1 Genul Filmului : Comedie Durata : 1 oră și 38 minute Data lansarii : 21.02.2020 Incasari : 7.663.883 milioane lei, adică peste 1,5 milioane de euro (pentru un film apărut cu 2 luni în urmă e ok) Descriere : Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida. Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor. Trailer : 3
Seriful Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Un film românesc foarte bun am ras mult la el . Il recomand :d KICK TWITCH YOUTUBE TIKTOK
poE Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Un film românesc de noua generație care a uimit.Sincer la început credeam că o sa fie un film românesc nereusit dar am fost surprins placut !!! RECOMAND ! Cine nu la văzut și urmeaza dupa ce citiți asta, veniți cu o părere despre film !
chiube Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Ba since cand am auzit de el, am zis "cum sa te uiti la asa ceva?" dar, am fost la cinema sa-l vad, chiar am ras, cu lacrimi la unele faze. Mi se pare Putin cam necenzurat Nota 8.5 TS3 SERVER : 193.84.64.140:10017 #statiincasa
Recommended Posts