Members SKY1 Posted June 4 Members Posted June 4 -> Nickname: SKY -> Varsta : 20 -> IP : 94.139.140.32 -> STEAM ID : STEAM_1:1:819417037 -> Ora/data : 18:12 -> Harta : de_inferno -> Adminul care ti-a dat ban : Echo -> Print Consola: https://imgur.com/a/boWbTiF -> Motiv : Pika De data aceasta daca se poate imi puteti da si mie demo-ul sa-l vad si eu, tot odata sa-mi ziceti ce motiv de ban e acesta ca nu imi dau seama, multumesc anticipat.
Administrators Echo Posted June 4 Administrators Posted June 4 1.Poti sa-mi spui dc tragi uneori prin pereti? si ce setari de tinta+ recoil iti bagi tu ,la ce stai ctrl si tragi?, ai crezut ca nu sunt on dar si pe awp bycastor cand mai vazut ai si iesit dupa server.. dar pe inferno te-am prins..o faza 2 ai avut si pe demo-ul facut de -aikido- ,dar am trecut cu vedera acolo.. dar tu joci ca un bot si cand nu-s admini dai bn cum e posibil? 1. https://www.mediafire.com/file/fd7ehv05ubvt4sx/skyy.dem/file 2. https://www.mediafire.com/file/1fmbde1gsbmmbfw/sky.dem/file
Members SKY1 Posted June 4 Author Members Posted June 4 În primul rând, nu sunt eu persoana care poate spune dacă joc bine sau prost, asta ar trebui să o aprecieze ceilalți. Într-adevăr, sunt momente când îmi intră foarte bine gloanțele și zile în care nu îmi intra aproape nimic. În al doilea rând, nu stau să urmăresc cine este admin și cine joacă. Intru și ies de multe ori de pe server, deoarece mă mut pe publice sau mixuri după ce joc 3-4 minute de respawn ca sa ma incalzesc putin. De obicei ies când urmează o mapă de AWP, ca nu-mi place sa joc AWP si sunt ultima paleta, rareori cand intradevar joc bine cu AWPul. Uneori ies și reintru atunci când îmi schimb setările jocului sau când testez diverse lucruri. Serverul acesta este perfect pentru astfel de teste, deoarece nu trebuie să aștept mult până începe runda, cum se întâmplă pe publice; aici este respawn si locuri libere mereu. De cele mai multe ori mă pun pe CTRL și trag în inamici atunci când încerc să fac spray control. Uneori trag prin pereți, fie pentru că știu că se află cineva acolo, fie pentru a verifica dacă este cineva acolo, deși verific destul de rar. Astăzi, de fiecare dată când am intrat pe server, am încercat să rezolv o problemă legată de un delay la tras. Nu înțelegeam de la ce provine, dar până la urmă am descoperit cauza. Ca să îți spun și ție, problema era de la setările cl_lw 1 și cl_lc 1, care îmi provocau întârziere la tragere alea trebuie setate la 0, deasta azi stateam ctrl si trageam, nu are nici o legatura cu recoilu insa alea 2-oua setari iti blocheaza tinta ca sa nu se mai miste cand faci miscari bruste, greu de explicat, poti testa si tu sa te convingi. Daca am omis ceva de explicat sau daca mai ai intrebari cu drag o sa le raspund.
ada Posted June 5 Posted June 5 Explicatiile tale nu inlatura suspiciunile. Exista cateva faze suspecte de wallhack, care, analizate impreuna cu restul comportamentului din demo, ridica suficiente semne de intrebare. Votez contra cererii de unban. 1
Members SKY1 Posted June 5 Author Members Posted June 5 M-am uitat si eu acum peste demo-urile astea. In demo-ul de pe Sky.dem , unde jucam pe mapa de AWP, am jucat foarte prost, am avut doar 2 kill-uri in tot demo-ul. N-am ce sa fac daca nu-mi place AWP-ul si nu prea stiu sa joc cu el. Poate pe awp_india mai faceam ceva. In al doilea demo, "Skyy.dem", pe Inferno, mapa aia mai picase de cateva ori si inainte, asa ca am invatat cat de cat pe unde se pot spawna jucatorii. Eu joc cu muzica si nu ma bazez pe sunet, pentru ca oricum nu intelegi mare lucru. Pe respawn e prea mult haos ca sa iti dai seama de ceva dupa sunet. Sincer, nu prea mai am ce sa zic. Daca va uitati in demo, de fiecare data cand trag prin pereti nu este nimeni acolo, deci nu vad cum ar demonstra asta ca as avea ceva. Chiar nu stiu ce as mai putea spune, in afara de faptul ca nu am nimic. Asa joc eu. Daca voua vi se pare suspect felul in care joc, asta e, dar eu nu folosesc nimic. Multumesc tuturor adminilor care si-au dat cu parerea. O sa mai trec pe aici din cand in cand sa vad care va fi verdictul final, iar daca mai aveti intrebari, o sa raspund cu mare drag la ele.
PokerK1d Posted June 5 Posted June 5 Contra! Pe awp_bycastor ai dreptate,dar pe inferno ai multe faze de wall...Asa cum a spus si ECHO ai crezut ca nu e admin online. Plus ca chiar a fost ingaduitor cand ti-a dat unban la demo-ul lui aikido-.....
Administrators Echo Posted June 5 Administrators Posted June 5 Nu avem 10 ani ,ca sa nu stim despre un cod sau anumite setari ce fac si cand se joaca normal fara a avea ceva.... Sa nu crezi daca primesti odata o sansa a 2 nu mai vine ca tu ai fost suspect din demo de la aikido, nu ai cum sa zici ca pe un awp joci si pe alta harta nu... Ramai banat!
Recommended Posts